Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Ισόπαλο το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Κιλκισιακού με τον Λιθότοπο

Ο Κιλκισιακός έδωσε τον πρώτο του φιλικό αγώνα εκτός έδρας με τη Δόξα Λιθοτόπου με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3. Αν και ο ΑΟΚ ξεκίνησε μόλις τη Δευτέρα τις προπονήσεις, εντούτοις ήταν καλύτερος από τους Σερραίους που έχουν περισσότερες μέρες προετοιμασίας, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς τα δύο πρώτα γκολ που δέχθηκε ήταν από το πουθενά.


Στο 7' ο Λιθότοπος άνοιξε το σκορ, όταν έπειτα από σέντρα η μπάλα κατέληξε στο "παραθυράκι" του Αβραμίδη.

Στο 17' ο Μπελίτσας κέρδισε πέναλτι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Στάθης Παπαδόπουλος. Στο 26' ο Κιλκισιακός πέτυχε την ανατροπή, με τον Μπελίτσα να ξεπερνά δύο αντιπάλους από τα δεξία και να "σπάει" την μπάλα στον Σάββα Παπαδόπουλο που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Κιλκισιακός ήλεγχε αλλά και πάλι ο Λιθότοπος στάθηκε τυχερός καθώς έπειτα από "στραβοκλωτσιά" παίκτη του η μπάλα στρώθηκε στη μικρή περιοχή σε παίκτη των γηπεδούχων που ισοφάρισε. Στο 57' δε δόθηκε φάουλ πάνω στον Τσαμτζίδη, ο Αβραμίδης έκανε την απόκρουση όμως παίκτης της Δόξας πήρε το "ριμπάουντ" και έκανε το 3-2.

Ο Κιλκισιακός ήταν ανώτερος και πίεσε έχοντας περισσότερες δυνάμεις, και ισοφάρισε στο 75' όταν έπειτα από κάθετη πάσα του Μπελίτσα ο Τσαμτζίδης πέτυχε το 3-3. Από εκεί και πέρα μέχρι το τέλος οι παίκτες του Μάκη Δανδίκα έψαξαν το γκολ της νίκης, αλλά ήταν επιπόλαιοι στη τελική προσπάθεια, χάνοντας ευκαιρίες με τους Ματεντζίδη και Μαυροκεφαλίδη.

Δεν αγωνίστηκαν οι Λογγινίδης, Ρετσινάς, Πολύζος και Παρπουτσής.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Νικολαΐδης, Τσαμτζίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος, Μπελίτσας, Κουραλίδης, Ε. Παπαδόπουλος, Βαχανελίδης, Ευθυμιάδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Δασκάλου, Ρωμανίδης και τρεις υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.