Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Κιλκισιακός: Ήττα για τους άνδρες, νίκη για την ομάδα Β'

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την ήττα με 2-0 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Κιλκισιακός στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Γευγελή Σκοπίων. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με τέρματα στο 12' και στο 82' με πέναλτι.

Ο ΑΟΚ είχε καλή στιγμή στο 10' με τον Μπελίτσα, ακυρωθέν γκολ του Ρωμανίδη στο 20', όμως ήταν καλύτερος στην επανάληψη.

Πίεσε, έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, όμως δε βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 79' ο αντίπαλος τερματοφύλακας απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Τσαμτζίδη, και ένα λεπτό αργότερα ο νεοαποκτηθείς Καμπεραί δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Τσαμτζίδης, Σ. Παπαδόπουλος, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Πολύζος, Μπελίτσας, Κουραλίδης, Ρωμανίδης, Βαχανελίδης, Δρόσος. Αγωνίστηκαν και οι Νικολαΐδης, Ζάικος, Ρετσινάς, Δασκάλου, Καμπεραί.


Νίκη για τον Κιλκισιακό Β΄
Εξαιρετική εικόνα στο πρώτο φιλικό για τον Κιλκισιακό Β΄ που επικράτησε πριν από λίγο στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου με 2-0 του Ηρακλή Άσπρου που αγωνίζεται και αυτός στην Α΄ Κατηγορία.

Ισορροπημένο το πρώτο μέρος από πλευράς κατοχής, με την ομάδα μας να έχει δύο χαμένα τετ-α-τετ με τον Παναγιώτη Κοσμερίδη, και άλλες δύο καλές στιγμές.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ασφυκτικό πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Η δουλειά που συντελείται εδώ και ένα χρόνο στην ομάδα φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, και από το 60' και μετά οι νεαροί παίκτες του Γιώργου Πελίδη ήταν καταιγιστικοί.

Στο 60' ο Παναγιώτης Κοσμερίδης πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0. Στο 73' η μπάλα "χάθηκε", με τους Ιορδανίδη, Παναγιώτη Ζαμανόπουλο, Μαλάνια και Κελεσίδη να συνεργάζονται άψογα, και τον τελευταίο με διαγώνιο σουτ από τον άξονα να πραγματοποιεί το 2-0.

Από εκεί και πέρα ο Ιορδανίδης είχε δύο τετ-α-τετ και ένα καλό σουτ, ενώ ευκαιρίες είχαν και οι Μαλάνια και Ντοριάν.

Η δουλειά συνεχίζεται, όπως και η ενίσχυση της ομάδας με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές από όλο τον Νομό, που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλό.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χατσικίδης, Τσακαλοφίδης, Σέχου, Κωτάκης, Η. Κουραλίδης, Γ. Κουραλίδης, Φιλιππίδης, Π. Ζαμανόπουλος, Π. Κοσμερίδης, Σαμουηλίδης, Μαλάνια. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν και οι Τσιφτσής, Πίσιος, Κυριακίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Σιδηρόπουλος, Ντοριάν, Πουρσανίδης, Χ. Ζαμανόπουλος, Κουρτεσίδης, Ιορδανίδης και Κελεσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.