Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Τρίτος Πανελληνιονίκης ο Άλεξ Αλέρου του ΓΑΣ Κιλκίς

Με ένα χάλκινο μετάλλιο, μία έκτη θέση, τέσσερις τελικούς και πολύ καλές κατατάξεις γύρισαν από την Καβάλα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' οι μικροί του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.

Με αποστολή εννέα αθλητών-τριών και άλλους τόσους γονείς η νέα γενιά του συλλόγου έδειξε πως υπάρχει μέλλον στον σύλλογο και επιβραβεύτηκε ο τρόπος δουλειάς που έχει σχεδιαστεί εδώ και χρόνια.

Ο μόλις δεκατετράχρονος Αλέξανδρος Αλερου αναδείχτηκε, μετά από μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, τρίτος Πανελληνιονίκης στα 600 μ με 1'29''84 σημειώνοντας νέα ατομική επίδοση (1'30''70) και έδειξε πως το μέλλον του ανήκει δικαιωματικά αφού αγωνίζεται και του χρόνου στην ίδια κατηγορία.

Την 6η θέση στα 80 μ, παρά το πρόβλημα τραυματισμού του, κατέκτησε ο Ανέστης Νάνος με 9''85. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος σπρίντερ του ΓΑΣ Κιλκίς σημείωσε με άνεση ατομική επίδοση 9''67 στον πρωινό προκριματικό, όμως η σαραντάλεπτη καθυστέρηση και η επιδείνωση του τραυματισμού του στον τελικό του στέρησαν ένα βέβαιο μετάλλιο. Απέδειξε ωστόσο με την εμφάνισή του, ότι πρόκειται για μεγάλο ταλέντο που αν γυμναστεί συστηματικά θα διαπρέψει στους δρόμους ταχύτητας στο μέλλον.

Την 10η θέση με 20''85 (20''54 και ατομικό ρεκόρ στον προκριματικό από 21''09) στα 150 μ κατέκτησε η Αναστασία Καλογιαννοπούλου και έκανε την υπέρβαση συμμετέχοντας σε ένα μεγάλο τελικό και ήταν καταπληκτική με τη σκυταλοδρομία 4Χ80.

Στην 10η θέση τερμάτισε και ο πολύ βελτιωμένος φέτος Δημήτρης Καραμανίδης στα 600 μ με 1'35''82 με σπουδαία εμφάνιση και έδωσε σημαντική βοήθεια στη βαθμολογία της ομάδας.

Την 11η θέση (μεταξύ τριάντα ομάδων) κατέλαβε η σκυταλοδρομία 4Χ80 των κοριτσιών με την πολύ καλή επίδοση 42''71. Η ομάδα που αγωνίστηκε με την Άννα Ισχνοπούλου, Μέλη Γεωργιάδου, Αναστασία Καλογιαννοπούλου και την 13χρονη Παναγιώτα Φαρμάκη, σημείωσε την καλύτερη επίδοση της για την χρονιά (είχε 44''07) και θα είχε σίγουρα σημειώσει ακόμη καλύτερη επίδοση , εάν από σφάλμα των διοργανωτών, δεν αναγκάζονταν να τρέξει για δεύτερη φορά μέσα σε 15 λεπτά.

Η Μέλη Γεωργιάδου αδίκησε τον εαυτό της με τη 14η θέση και το 52''79 που σημείωσε στα 300μ με εμπόδια, επειδή πρόκειται για αθλήτρια με μεγάλες δυνατότητες. Ήταν ωστόσο πολύ καλή στη σκυταλοδρομία και με τις άριστες αλλαγές βοήθησε την ομάδα του ΓΑΣΚ να διακριθεί.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων ο προπονητής του ΓΑΣΚ Κώστας Μηναρετζής δήλωσε: “Τελικά μέσα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της μικρότερης Κατηγορίας είχαμε ακόμη μία ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε ότι διάθεση και προσπάθεια χρειάζεται, όλα τα άλλα ακολουθούν. Δε χρειάζεται να κάνουν «παγκόσμιο ρεκόρ» τα παιδιά για να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε Πανελλήνιους αγώνες. 

Με αυτό το σκεπτικό ο σύλλογος βαδίζει όλα τα χρόνια της ύπαρξης του και με αυτό το σκεπτικό θα συνεχίσει. Από την πλευρά του ΓΑΣ Κιλκίς δόθηκε η ευκαιρία, και δηλώσαμε ομάδες 4Χ80 στα κορίτσια όσο και 4Χ300 στα αγόρια. Με τη βοήθεια των προπονητών μας Τάσου Λουνή και Έφης Γιάγκογλου οι ομάδες ετοιμάστηκαν και εκπροσώπησαν το σύλλογο με τον καλύτερο τρόπο. 

Βέβαια ο τραυματισμός του Νάνου μας στέρησε μια ακόμη διάκριση στα αγόρια, αλλά αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Τα κορίτσια μας τα πήγαν και αυτά περίφημα, έκαναν υπέροχες αλλαγές και κατάφεραν να τερματίσουν στη 11η θέση. Σε ατομικό επίπεδο, πέρα από το μετάλλιο του Αλέρου και την 6η θέση του Νάνου, όσοι και όσες αγωνίστηκαν τα πήγαν επίσης περίφημα αφού και ατομικά ρεκόρ πέτυχαν αλλά και βαθμολογήθηκαν .Το κυριότερο, η Καβάλα γέμισε με γονείς και φίλους των παιδιών και του ΓΑΣ Κιλκίς που ήρθαν μαζί μας για να ενθαρρύνουν τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες. 

Για τη φιλοσοφία των ανθρώπων του ΓΑΣ Κιλκίς και μόνο που τα παιδιά μας κατάφεραν να γεμίσουν μία κερκίδα από γονείς και φίλους μας κάνει διπλά υπερήφανους. Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στους προπονητές μπράβο στους γονείς και φίλους. Με τέτοιους γονείς ότι θέση και να έχουμε στην τελική κατάταξη εμείς θα είμαστε πάντα νικητές”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.