Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

"Ευχαριστούμε τον Βασίλη Σεργιαννίδη και θα τον θυμόμαστε για πάντα"

"Το άγγελμα του θανάτου του Βασίλη Σεργιαννίδη προκάλεσε θλίψη και παράλληλα ένα αίσθημα αγωνίας σε όλους τους πολίτες του νομού. Θλίψη γιατί το Κιλκίς έχασε έναν δικό του άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που αγάπησε τον τόπο μας, αλλά και αγαπήθηκε απ’ αυτόν. Αγωνία γιατί σε τέτοιες εποχές πραγματικής μάχης για τη χώρα, η παρουσία ανθρώπων σαν τον Βασίλη Σεργιαννίδη, θα ήταν πολύτιμη.

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, χρειάζονται άνθρωποι με όραμα, με σχέδιο, με τόλμη. Στοιχεία που έκαναν τον Βασίλη Σεργιαννίδη ξεχωριστό και σπουδαίο. Από τέτοιους ανθρώπους μπορεί να εμπνευστεί η κοινωνία μας και, ιδιαίτερα, η νέα γενιά, προκειμένου να οπλισθεί με κουράγιο κι αισιοδοξία, ώστε να μπει και πάλι σε δρόμους δημιουργίας, οδηγώντας τη χώρα σε ασφαλή νερά.

Παράλληλα, βέβαια ο Βασίλης Σεργιαννίδης αποτελούσε και παράδειγμα μετοχής και προσφοράς σε όλο το φάσμα των κοινωνικών πραγμάτων. Φορείς διαφορετικών δράσεων, αλλά και μεμονωμένα άτομα, έχουν απολαύσει το έντονο ενδιαφέρον και την αρωγή του, πολλές φορές χωρίς καν αυτή να ζητηθεί.

Τον ευχαριστούμε και θα τον θυμόμαστε για πάντα."


Ο Αντιπεριφερειάρχης ΚιλκίςΑνδρέας Βεργίδης
Οι Περιφερειακοί ΣύμβουλοιΠαύλος Θωμαΐδης
Μιχαλία Καραμισάκη
Κώστας Γιαννόπουλος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.