Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Στο Cross Battle 2016 το γυμναστήριο Kinesis-Gym-Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym-Kilkis
Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, το γυμναστήριο Kinesis-Gym είχε την τιμή και την χαρά να συμμετέχει στο Cross Battle 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα για πρώτη φορά κατέγραψε την συμμετοχή της σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Cross Fit. Ο ενθουσιασμός και η θέληση όλων ήταν τεράστια. Την αρχή έκαναν οι: Ελένη Τσαχαλίδου, Κυριακή Μωυσιάδου, Ιορδάνης Τσινασλανίδης και Ανέστης Μαυρόπουλος,την ομάδα συνόδευε ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης, επίσημος Cross Fit trainer του γυμναστηρίου μας. 

Ευχαριστούμε πολύ που τολμήσατε και εκπροσωπήσατε επάξια το γυμναστήριο μας. Είστε οι πρώτοι που δεν φοβηθήκατε το άγνωστο και ζήσατε μια πολύ μεγάλη εμπειρία, είστε ήδη νικητές για εμάς αλλά κυρίως νικητές του εαυτό σας .
Ένα μεγάλο ταξίδι μόλις άρχισε με όλη την ομάδα Cross Fit ενωμένη να προσπαθεί να κατακτήσει την κορυφή.

Δεν μένουμε εδώ, συνεχίζουμε για το απίθανο, γιατί μπορούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.