Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

"Τι να πει κανείς και τι να μολογήσει"

Του Δημήτρη Μπουντουτσίδη
"Ειλικρινά, πως είναι δυνατόν σε κάθε σοβαρό θέμα, αξιωματούχοι και διοικούντες αυτής της Χώρας να μη μπορούν να κατευθύνουν με τις πράξεις και ενέργειες τους την κοινή γνώμη με ηθικές και πνευματικές ΑΞΙΕΣ, ειλικρινά είναι να απορεί κανείς και με μας ακόμη που υποστηρίζουμε –τέτοιους χαβαλέδες και διοικούντες-.

Ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι μεμονωμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα οι Αθλητές της Χώρας και κάποιοι παράγοντες του ποδοσφαίρου ο Ι. Σαββίδης του ΠΑΟΚ και από ότι πληροφορήθηκα και της ΑΕΚ που με τα τηλεγραφήματα τους στον ίδιο τον κ. ΣΑΝΤΟΣ τον συγχαίρουν και τον ευχαριστούν.

Άκουσον, άκουσον

Αυτή η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και η οποία αποτελεί και τη διοίκηση των εθνικών ομάδων ανδρών, γυναικών και νέων ανθρώπων (τρομάρα τους).

Αυτοί οι άνθρωποι που εκπροσωπούν την αφρόκρεμα των αθλητών και αθλητριών δεν συνεχάρηκαν μέχρι στιγμής τουλάχιστον τον ΑΝΘΡΩΠΟ Φερνάντο Σάντος ο οποίος δημοσίως στις πιο δύσκολες στιγμές της Ελλάδας και των Ελλήνων πρόβαλε στη υφήλιο την Ιστορία και τον Αρχαίο Πολιτισμό, λέγοντας σε μία συνέντευξη του «όλοι πρέπει να σεβόμαστε την Ελλάδα και τους Έλληνες που χάριν σ΄ αυτούς προχώρησε η ανθρωπότητα και πρέπει να βοηθηθεί ».

Πάλι αυτός ο Άνθρωπος,  πριν λίγες ημέρες και με την ευκαιρία ως προπονητής της πρωταθλήτριας κυπέλλου 2016 της Ευρώπης ο κ. Σάντος γνωρίζοντας με ποιον τρόπο μπορεί να προβάλει την δεύτερη του πατρίδα όπως ο ίδιος δημόσια είπε και με την πρόκριση τους στον ημιτελικό και στον τελικό ως πρωταθλήτρια ΕΥΡΩΠΗΣ αναφέρθηκε για την ΕΛΛΑΔΑ και δεν σταμάτησε εκεί.

Γνωρίζοντας ο άνθρωπος αυτός ότι η ΕΛΛΑΔΑ μία μόνον βιομηχανία έχει.

Τον –ΤΟΥΡΙΣΜΟ-

γνωστοποίησε στους Δημοσιογράφους πατριώτες του όταν ρωτήθηκε για τον προορισμό της ξεκούρασης του, ότι «Τακτοποιώ τις βαλίτσες μου για την ΕΛΛΑΔΑ και τη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ».

Ρε απαίδευτοι, κακομοίρηδες και κομπλεξική καμαρίλα, τι σας έφταιξε αυτός ο άνθρωπος και δεν βγάλατε μια δημόσια δήλωση για αυτόν που πρόβαλε διεθνώς την ΕΛΛΑΔΑ;

Μήπως ακόμη ντρέπεστε για το κακό που του κάνατε με το «… που δεν είχατε ειδοποιήσει τον άνθρωπο ΣΑΝΤΟΣ για την κλήση που είχε για απολογία από τη FIFA, επειδή στο τελευταίο παιχνίδι αποβλήθηκε από τον διαιτητή για διαμαρτυρία, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να μην μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του;».

Ε!  αυτούς τους ανθρώπους έχουμε στην ΕΠΟ και αυτοί οι άνθρωποι εκπροσωπούν την Ελλάδα.

Σας χαιρετώ με αγάπη και καλό καλοκαίρι να έχουμε όλοι.

Για τον Σάντος τι να πει κανείς… δεν σταματά να δηλώνει για την δεύτερη πατρίδα του ΕΛΛΑΔΑ."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.