Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Άγγιξε το μετάλλιο η 4Χ4 ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος της σκυταλοδρομίας 4 Χ 100 των Εφήβων του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων που έγινε το Σάββατοκύριακο στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο των Σερρών άγγιξε η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς κατακτώντας την 4η θέση, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Αρβανιτίδη, Γιάννη Χαραλαμπίδη, Παναγιώτη Μουτσουρίδη και Παύλο Παπαδόπουλο με επίδοση 43''69 επιβεβαιώνοντας πως δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της χώρας.

Οι σπρίντερ του Κώστα Μηναρετζή πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση με αλλαγές για σεμινάριο και κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα των θεατών. Μάλιστα συνέτριψαν και το φετινό ρεκόρ του συλλόγου που είχαν από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Παίδων με 44''18 και έδειξαν πως με την ομαδική δουλειά μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα στο μοναδικό ομαδικά αγώνισμα του στίβου.

Με δεδομένο μάλιστα ότι τα ¾ της ομάδας του ΓΑΣΚ αποτελούνταν από αθλητές της κατηγορίας Παίδων τότε μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς ότι το μέλλον τους ανήκει.

Πετυχημένη ακόμη μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση της Σωτηρίας Καζαντζίδου που μετά από πολύμηνη αποχή, λόγω σχολικών υποχρεώσεων της τρίτης λυκείου, κατάφερε να κατακτήσει την 9η θέση στον ακοντισμό με 34.85 μ, χάνοντας την είσοδό της στην οκτάδα για ελάχιστα εκατοστά, όσο και η 11η θέση της ιδίας στον τελικό της σφαιροβολίας με 8.94 μ.

Η πολύμηνη αγωνιστική απραξία (μαθητής της γ λυκείου και αυτός) στέρησε από τον εξαιρετικό αθλητή των ταχυτήτων του συλλόγου Παύλο Παπαδόπουλο μια καλύτερη επίδοση από το 11''67 που σημείωσε στον προκριματικό των 100 μ , που σίγουρα δεν τον αντιπροσωπεύει, αλλά είναι βέβαιο πως μέχρι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας των Νέων Ανδρών που θα γίνει στο τέλος του μήνα στην Λάρισα θα βελτιωθεί θεαματικά.

Το “πάλεψε” στον προκριματικό των 200 μ ο 17χρονος Παναγιώτης Μουτσουρίδης που ικανοποίησε με το 23''37, αλλά έμεινε τελικά στην 18η θέση μεταξύ σαράντα αθλητών που αγωνίστηκαν. Ωστόσο έδειξε σταθερότητα για ακόμη μια φορά και σίγουρα θα έχει τη δυνατότητα να βελτιωθεί στο μέλλον.

Τέλος , άτυχη στάθηκε η σκυταλοδρομία 4Χ400 μ η οποία αγωνίστηκε με τους Νίκο Καπέτη, Σωτήρη Τάλο, Πάνο Αρβανιτίδη και Γιάννη Χαραλαμπίδη, η οποία παρά την εξαιρετική της εμφάνιση ακυρώθηκε (μετά τον αγώνα), επειδή ένας αθλητής της πάτησε την γραμμή του διαδρόμου στη διάρκεια της πρώτης αλλαγής .

Επόμενος και τελευταίος σταθμός για την ομάδα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς , για τα φετινά Πανελλήνια πρωταθλήματα, είναι το πρωτάθλημα των Νέων Ανδρών _ Γυναικών που θα διεξαχθεί στη Λάρισα στις 30 & 31 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.