Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Η φιλοσοφία και οι στόχοι της Σχολής Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού μπαίνει αισίως στον τέταρτο χρόνο λειτουργίας της. Τα πρώτα δύο έτη ήταν αυτά της καθιέρωσης και της αναγνώρισης. 


Πέρσι με την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Πελίδη, άλλαξαν πολλά στο κομμάτι της φιλοσοφίας και της επικοινωνίας με τον κόσμο.Ακολουθείται ένα ενιαίο πρόγραμμα προπονήσεων από το τμήμα των μπαμπίνι μέχρι τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού, καθώς επίσης υπάρχει και άψογη συνεργασία με την ανδρική ομάδα του Κιλκισιακού, μιας και στόχος είναι τα επόμενα χρόνια το έμψυχο δυναμικό να αποτελείται ως επί το πλείστον από ποδοσφαιριστές που βγαίνουν από τα φυτώριά μας. 

Επίσης η Ακαδημία μας έφτασε να κάνει περισσότερα από 25 ταξίδια σε Μακεδονία και Θεσσαλία, και είναι χαρακτηριστικό πως από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 17 Ιουνίου που ολοκληρώθηκε η χρονιά, η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δε ταξίδεψε για αγώνες μόνο στις 12 Μαρτίου (λόγω κακών καιρικών συνθηκών) στις 16 Απριλίου (λόγω της επικείμενης διήμερης εκδρομής) και τη 1η Μαΐου (που ήταν Πάσχα)!

Κάθε προπόνηση στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έχει διάρκεια 75 λεπτών. Φυσικά πάνω από όλα είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν και πολλές φορές ο χρόνος προπόνησης και παιχνιδιού φτάνει τα 100 λεπτά.

Το κλίμα στην Ακαδημία μας είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο, και αυτό φαίνεται σε όλες τις εκδηλώσεις της. Φυσικά μέλημά μας είναι τα παιδιά μας να είναι και καλοί μαθητές. Με τις συζητήσεις με τους προπονητές και τους υπευθύνους της ΣΧΟΛΗΣ, που ενημερώνονται για τις επιδόσεις των παιδιών στο σχολείο, οι νεαροί αθλητές μας κατάφεραν να έχουν μια σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις τους στα μαθήματα της τάξεως του 30%.

Τη νέα χρονιά ο κ. Πελίδης θα έχει ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες, και έτσι ξεκινάμε δυναμικά με στόχο να προσφέρουμε στα παιδιά ακόμη καλύτερες συνθήκες προπόνησης. Ήδη έχει αποφασιστεί η βελτίωση των εγκαταστάσεων του Σαλάτς, αλλά και η αγορά ακόμη καλύτερης υλικοτεχνικής υποδομής.

Ελάτε όλοι στη μεγάλη οικογένειά μας! 

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου