Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. νομού Κιλκίς: "Κύριε Τσίπρα άλλος πληρώνει και άλλος δροσίζεται"

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. νομού Κιλκίς
"Σε πρωτοφανείς επικοινωνιακές φιέστες (ελέω της πρόσφατης τροπολογίας που παρέχει αφειδώς τη δυνατότητα για "δωρεάν" ταξίδια αναψυχής) επιδίδεται το τελευταίο διάστημα ο κ. Τσίπρας.

Φαίνεται έχει καταλάβει ότι πλέον τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια όπως σοφά λέει ο ελληνικός λαός και υπό το βάρος των όσων "βλέπει" να έρχονται όσον αφορά το πολιτικό του μέλλον έχει επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου επικοινωνιακή πολιτική για να πείσει πρωτίστως τον ίδιο του τον εαυτό και ακολούθως τους πολίτες ότι παράγει έργο.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες όμως είναι υποψιασμένοι και το μόνο που επιτυγχάνει ο κ.Τσίπρας και η πολιτική του παρέα είναι να κάνει δωρεάν διακοπές καθώς άλλος πληρώνει και άλλος δροσίζεται.

Τον συμβουλεύουμε ότι εφόσον επιθυμεί διακοπές ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να του τις παρέχει αρκεί να κάνει το αυτονόητο. Να προκηρύξει άμεσα εκλογές για να λάβει ξεκάθαρη απάντηση."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.