Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Αυλαία θερινού κινηματογράφου Κιλκίς ''Δημήτρης Ζωηρός''

Με τις ''Γυναίκες του τελευταίου ορόφου'' και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου άνοιξε η φετινή αυλαία του θερινού κινηματογράφου ''Δημήτρης Ζωηρός'' του Δήμου Κιλκίς.

Οι θεατές κάθισαν αναπαυτικά στις θέσεις τους, πλάι στα τραπεζάκια με τις γλάστρες που μοσχομύριζαν βασιλικό, και στη σιγαλιά της νύχτας που σκέπαζε σιγά – σιγά τον όμορφο και προσεγμένο χώρο του θερινού κινηματογράφου, παρακολούθησαν τη γαλλική κωμωδία του Jean – Philippe Le Guay η οποία απέσπασε σημαντικές διακρίσεις, το 2012, κατά την 37η απονομή των βραβείων Cesar της Γαλλικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού έχουν φροντίσει να χρωματίσουν και φέτος την καθημερινότητα των δημοτών, ανοίγοντάς τους το παράθυρο στη μαγεία της μεγάλης οθόνης, εκεί που το όνειρο σμίγει με την περιπέτεια, τις ανατρεπτικές καταστάσεις, το γέλιο αλλά και τον προβληματισμό, στο γνώριμο και αγαπημένο σε όλους χώρο του θερινού κινηματογράφου. 

Το καλοκαίρι θα κυλήσει κινηματογραφικά και με αρκετές εκπλήξεις, με την προβολή είκοσι μίας ταινιών για τους σινεφίλ. Ιδιαίτερη μέριμνα έχει ληφθεί και για τους μικρούς φίλους του θερινού κινηματογράφου για τους οποίους και θα προβληθούν έξι παιδικές ταινίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.