Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Επανασύσταση Β' Ομάδας στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού των Τμημάτων Υποδομής είναι θέμα πρωταρχικής σημασίας για τους υπευθύνους μιας οργανωμένης Ακαδημίας .

Έτσι, μετά την πρόσφατη άνοδο της Ανδρικής Ομάδας του Αλέξανδρου στην μεγαλύτερη τοπική κατηγορία είναι επιτακτική η επανασύσταση (ξανά μετά από οκτώ χρόνια) της Β' Ομάδας, όπου θα προωθούνται οι ποδοσφαιριστές που τελειώνουν τη ''θητεία'' τους στα Παιδικά Τμήματ .

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την τότε Β΄ Ομάδα του Αλέξανδρου, τις Ελπίδες ,πέρασαν πολλοί ποδοσφαιριστές που κοσμούν με την παρουσία τους τα γήπεδα με λαμπρότερο παράδειγμα τον Γιάννη Κάργα, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες διοικητικές ενέργειες ώστε το εγχείρημα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία εξασφαλίζοντας τις παιδαγωγικές και προπονητικές προϋποθέσεις που απαιτούνται.

Η Β' Ομάδα θα συμμετέχει κατά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, ενώ στο ετήσιο πλάνο προβλέπονται σημαντικά φιλικά παιχνίδια.

Το έμψυχο δυναμικό που υπάρχει ήδη έχει κάνει τις πρώτες του συναντήσεις, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο έχει αγωνιστεί με αξιώσεις (κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου) στο πρόσφατο Διεθνές Τουρνουά του Καθ. κ. Σάκη Λάιου στον Ατέρμονα.

Στην Ομάδα γίνονται προσθήκες νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών υπό την επίβλεψη των κκ Μιχάλη Αναστασιάδη και Βασίλη Παμπορίδη. Το ταλέντο που περισσεύει και η διάθεση για πρόοδο αποτελούν σημαντικά στοιχεία για μια επιτυχημένη χρονιά.

Η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΜ απορρίφθηκε μετά από την πρόσφατη δεδηλωμένη βούληση της διοργανώτριας Αρχής της ΕΠΣ Κιλκίς καθώς πρόθεση της τελευταίας, με την οποία είναι σύμφωνη η Ακαδημία του Αλέξανδρου, είναι η παραμονή και συμμετοχή νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στο οικείο τοπικό Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.