Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή στις 12/06/2016 στην αίθουσα Μητροπόλεως Κιλκίς.


Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την Ελληνική ομοσπονδία χορηγώντας επίσημα διπλώματα της αναγνωρισμένης ομοσπονδίας από το κράτος της (ΕΛΟΤ).

Προϋπόθεση για την προαγωγή είναι η συμπλήρωση του χρόνου με συνεχή άσκηση και γνώση της ανάλογης ύλης ανά κατηγορία. Οι αθλητές του Συλλόγου εκτέλεσαν την ανάλογη ύλη που αντιστοιχεί στην ανάλογη ζώνη που επιδιώκουν να παραλάβουν. Η ύλη αποτελείται από τα πούμσε, τεχνικές κινήσεων δίχως αντίπαλο, τεχνικές ποδιών – χεριών, κινησιολογία, ευλυγισία, θραύσεις, θεωρία και αγωνιστικό.

Οι συμμέτοχη φιλών και συγγενών των αθλητών του σωματείου ήταν μεγάλη και παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό θέαμα κλέβοντας πάντα την παράσταση οι μικροί μας αθλητές με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις. Ο συνολικός χρόνος για την απόκτηση της μαύρης ζώνης στην ΕΛΟΤ είναι 6 χρόνια και πάνω με συνεχή άσκηση και αποκλειστική ευθύνη των προπονητών του συλλόγου.

Συγχαρητήρια έδωσε ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας των εξετάσεων σε όλους τους αθλητές –ριές μικρούς και μεγάλους για την άψογη συμπεριφορά και εκτέλεση των ασκήσεων τους.

Στόχος είναι το καλύτερο με πολύ δουλειά γνώση και ποιότητα δήλωσαν οι προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος και Βοηθός Προπονητή Μουτσάκης Αναστάσιος και ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλουν με κοινό στόχο την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Ευχαρίστησε τέλος τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο τους και ακολούθησε μικρή γιορτή με την απονομή των διπλωματών των ζωνών και μικρών εδεσμάτων στους αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.