Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Τελετή λήξης της σεζόν του τμήματος Βόλεϊ του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Ανακοίνωση Τμήματος Βόλεϊ του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 
Την τελετή λήξης της σεζόν διοργανώνει το Τμήμα Βόλεϊ του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ αύριο Παρασκευή 17/6/2016 στο ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, με ώρα προσέλευσης 17.30. 

Στο πανέμορφο δροσερό περιβάλλον έχουν στηθεί κατάλληλα γηπεδάκια Μίνι Βόλεϊ για τις μικρές αθλήτριες της ομάδας αλλά και γήπεδο Beach Volley για τα αγωνιστικά τμήματα.

Χαρούμενα προσωπάκια θα στολιστούν με καλλιτεχνίες από τη Γεωργία (facepainting) και παιδαγωγικά παιχνίδια από τα παιδικά τους χρόνια θα θυμηθούν οι γονείς με τα παιδιά τους! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ πολύ παιχνίδι Βόλεϊ για μικρούς και μεγάλους!

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν στις αθλήτριες των Ακαδημιών αναμνηστικά διπλώματα-έπαινοι.

Το Σάββατο 18/6/2016, η ομάδα θα λάβει μέρος στη γιορτή λήξης της σεζόν του Ατέρμονα όπου θα γίνει μεταξύ πολλών άλλων και τουρνουά Μίνι Βόλεϊ και θα διασκεδάσει στο χώρο της πισίνας!!

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ -ΒΟΛΕΪ
Τηλ επικοινωνίας: 6972 680 579

Βρείτε μας στο facebook:
https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.