Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Φιλικό ο Κιλκισιακός με Άρη Κ15

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού ετοιμάζεται για τον μεγάλο φιλικό αγώνα απέναντι στην ομάδα Κ15 του Άρη! Τα κορίτσια του Γιώργου Πελίδη ολοκληρώνουν το απόγευμα της Παρασκευής τη προετοιμασία τους, ενώ το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο.

Θυμίζουμε πως η νεοσύστατη ομάδα του Κιλκισιακού θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Κιλκισιακός δουλεύει επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα, με την Ανδρική ομάδα, τον Κιλκισιακό Β΄, τη Γυναικεία ομάδα, και τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του να αποτελούν τη τεράστια οικογένεια του Συλλόγου που αποτελείται πια από 300 αθλητές και αθλήτριες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.