Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Αξέχαστες εμπειρίες στο 1ο Φιλικό Mini Βόλεϊ by AIAS KILKIS

Παιχνίδι, χαμόγελα και φωνές πλημμύρισαν το κλειστό του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς όπου ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς διεξήγαγε το πρώτο του εσωτερικό πρωτάθλημα 3x3 mini βόλεϊ.

Περισσότερες από 30 αθλήτριες του Αίαντα συμμετείχαν και άρχισαν να μπαίνουν στο κλίμα του mini βόλεϊ ενόψει των θερινών 3x3 Mini Βόλεϊ που διοργανώνει η ένωση της Μακεδονίας και όπου ο Αίαντας δίνει κάθε χρόνο βροντερό παρών.
Μετά το τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στις αθλήτριες του συλλόγου.

Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις επιχειρήσεις: Ο Ποδηλάτης, Food Market Γεωργίου και Pizza Bar για την πολύτιμη στήριξή τους στην υλοποίηση της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.