Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Χαράτσι και στο… ίντερνετ – Ποιος νέος φόρος θα επιβληθεί στους συνδρομητές

Στην επιβολή φόρου στους χρήστες ίντερνετ στην Ελλάδα, έχουν συμφωνήσει κυβέρνηση και δανειστές σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Αγορά”.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι στο κείμενο στο οποίο κατέληξαν οι δυο πλευρές στην τελευταία συνάντηση, αποφασίστηκε να υπάρξει φόρος στους συνδρομητές της ευρυζωνικότητας.

Η νέα φορολογία θα επιβληθεί σε όλους όσοι έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο, είτε για επαγγελματική, είτε για ιδιωτική χρήση μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, τάμπλετ ή κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών.

Το ύψος του φόρου, ο οποίος θα συμπεριληφθεί στο πακέτο μέτρων ύψους 1,8 δισ. ευρώ θα καθοριστεί στις διαπραγματεύσεις που θα συνεχιστούν με την επιστροφή των εκπροσώπων του κουαρτέτου στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα.

Πάντως, ιδιαίτερα στα social media, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έχει αρχίσει να… γυρίζει!

Η οικονομική εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου υπογραμμίζει ότι ο συγκεκριμένος φόρος έχει μπει στο προσχέδιο της συμφωνίας, μαζί με την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.