Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Βρέθηκαν τα λεφτά για τον δρόμο Γρίβα-Καστανερή

Εξασφαλίσθηκε τελικά το επιδιωκόμενο κονδύλιο για την αποκατάσταση του δρόμου Γρίβα-Καστανερή, ο οποίος έχει υποστεί σημαντικές βλάβες λόγω κατολισθήσεων. 

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίνεται η διάθεση κονδυλίου ενός εκατομμυρίου ευρώ για την εκτέλεση των εργασιών στον παραπάνω οδικό άξονα. 

Το κονδύλιο, όπως προβλεπόταν, προήλθε από τις εκπτώσεις άλλων δημοπρασιών σε έργα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τα έργα αυτά είχαν δημοπρατηθεί με τη διαδικασία του επείγοντος. Στην ίδια διαδικασία εντάσσεται και η εκτέλεση των εργασιών στον δρόμο Γρίβα-Καστανερή.

Ένα σημαντικό δεδομένο για την ταχεία αποπεράτωση του έργου είναι η ετοιμότητα των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σε επίπεδο Μελετών όλου του φάσματος (Τεχνικές, Περιβαλλοντικές κλπ.).

Στο επόμενο στάδιο αναμένεται η σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον τρόπο δημοπράτησης του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.