Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΠΑΟΚ Κρηστώνης: "Ζητάμε ίση και δίκαιη αντιμετώπιση στα παιχνίδια μας"

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΚ Κρηστώνης
"Κατόπιν του κυριακάτικου αγώνα μας με το Πάικο Γουμένισσας και ενόψει του δεύτερου μεταξύ μας αγώνα που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Στάδιο Χέρσου, οφείλουμε ως διοίκηση του ιστορικού σωματείου του ΠΑΟΚ Κρηστώνης να κάνουμε τις εξής επισημάνσεις:

1ον: Η ομάδα μας διαμαρτύρεται διότι ο δεύτερος βοηθός έδωσε ανύπαρκτο οφ-σάιντ σε βάρος του ποδοσφαιριστή μας Ιωαννίδη Γ. σε τετ-α-τετ μέσα στη μικρή περιοχή και διότι ο 16χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κουτσάγιας Αλ. αποχώρησε λόγω αντιαθλητικού μαρκαρίσματος στο νοσοκομείο και ο αντίπαλος δεν παρατηρήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή όπως έπρεπε. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε ότι το διαιτητικό τρίο προσπάθησε να κάνει όσο καλύτερα μπορούσε το έργο του σε ένα δύσκολο ματς, παρά την προσπάθεια των παραγόντων της Γουμένισσας να τους επηρεάσουν με συνεχείς διαμαρτυρίες άνευ λόγου και αιτίας

2ον: Τονίζουμε ότι δεν θα δεχτούμε καμία ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ αποφάσεων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι ίση και δίκαιη αντιμετώπιση στα παιχνίδια μας. Η ιστορική ομάδα της Γουμένισσας έχει κερδίσει το σεβασμό της ομάδας μας για το ήθος και την αξία των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων της. Ωστόσο, τους νικητές δεν τους καθορίζουν τα μπάτζετ ή οι δημόσιες σχέσεις, αλλά η θέληση και η ικανότητα στον αγωνιστικό χώρο.

3ον: Για εμάς και τους φιλάθλους μας, η ομάδα αυτή είναι πάθος, αξίες και ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΘΥΣΙΕΣ. Αυτό πρέπει να το αντιλαμβάνονται όλοι και το αποδεικνύει η πορεία της ομάδας μας και οι διακρίσεις της όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ευχαριστούμε για το βήμα που μας δίνετε, παρακαλούμε να δημοσιευθεί η ανακοίνωση μας το συντομότερο δυνατόν και σας γνωρίζουμε ότι στηρίζουμε την προσπάθειά σας για προβολή του αθλητισμού του νομού μας."

Με εκτίμηση, Κρηστώνη-Κιλκίς, 12 Απριλίου 2016

Για το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Ο Πρόεδρος

Κομίτης Νικόλαος
Ο Γραμματέας
 Δελής Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.