Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

"Η κυβέρνηση αυτοεξευτελίζεται και τακτοποιεί ημετέρους στο νοσοκομείο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου ΔΗΜ. Τ. Ο. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα επιτέλους εδέησε η κυβέρνηση της κυβίστησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να διορίσει την νέα Διοικήτρια καθώς και τα μέλη που θα απαρτίζουν το καινούργιο Δ.Σ. για τα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού μας Κιλκίς και Γουμένισσας.

Και η Κα Βλάχου αλλά και οι συνεργάτες της Kα Ανδριανάκη και κ.κ. Μπαγκατουρίδης και Σιαμπάνης και οι αναπληρωτές τους αποτελούν αδιαμφισβήτητα επιλογές κομματικής φύσεως που έγιναν με προφανή σκοπό και γνώμονα την τακτοποίηση ημετέρων σε θέσεις κλειδιά του κράτους.

Η ασυνέπεια στα λεγόμενα και επαγγελλόμενα πριν και μετά τις εκλογές αποδεικνύουν και στην περίπτωση αυτή ότι η κυβέρνηση, που υποσχόταν την πλήρη απαλλαγή από την κομματικοκρατία και την στελέχωση του κρατικού μηχανισμού από ανθρώπους ικανούς, ανεξαρτήτως την πολιτική τους προέλευση, έχει ακολουθήσει και εδώ τον δρόμο του αγαπημένου της αθλήματος της κυβίστησης διορίζοντας διοίκηση σε τομέα υγείας με κριτήρια διορισμού όπως του ειδικού συμβούλου Ν. Καρανίκα δηλαδή την απόλυτη προσήλωση και πίστη στο κόμμα και στον αρχηγό και όχι με κριτήρια αμεροληψίας και επαγγελματισμού.

Για άλλη μια φορά η ανίκανη κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστεροακροδεξιάς πέτυχε να αυτοεξευτελιστεί με τις πρακτικές της περασμένων ετών αφού άλλα έλεγε προεκλογικώς (για να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού) και άλλα πράττει τώρα που βλέπει πως αποχωρεί και προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των "δικών της παιδιών" προς ίδιον όφελος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.