Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

"Αυτή η κατηφόρα μόνο προς τα κάτω περπατιέται"

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Ότι θα πέρναγε απαρατήρητη η 21η Απρίλη 2016, από το δημοκρατικό Κιλκίς μη και κάνουμε συγκρίσεις με τη χούντα και κλάψουμε και για τη σημερινή κατάντια μας….. ούτε που το είχα φανταστεί.

Αλλά θα μου πείτε: τι απ΄ όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό τα είχα φανταστεί;;

Μήπως τον Γιωργάκη Πρωθυπουργό; τον Σαμαρά ομοίως;; τον Κυριάκο αρχηγό ενός μικρού πια, αλλά υπάρχοντος ακόμη κόμματος; Τους φασίστες να αρθρώνουν λόγο και να υπερασπίζονται τον «Ελληνισμό και τη Δημοκρατία»; Και ποια διεστραμμένη φαντασία θα μπορούσε να σκεφτεί ότι η Α και Βου φορά Αριστερά κυβέρνηση, θα μας τρόμαζε πιο πολύ από την ¨επάρατον¨ δεξιά;

Θα μου πείτε ότι ήταν μια χαρά μεθοδευμένο το παιχνίδι. Με την απαξίωση της πολιτικής αρχικά (και τι δεν έκαναν οι πολιτικοί μας άλλωστε για να βοηθήσουν!!), την τροφοδότηση του λαουτζίκου με αποβλάκωση μέσω των ΜΜΕ και με εορτοδιακοποδάνεια, με την απαξίωση του Δημόσιου τομέα (απ αυτούς κυρίως που τρέφονταν απ αυτόν), με την παραπληροφόρηση για όλα τα σημαντικά της ζωής μας και την τροφοδότηση με τόνους σκουπιδιών, για να στρέφουμε την προσοχή μας στην γκομενίτσα του υπέργηρου καναλάρχη και στην αποτυχημένη αναδόμηση του προσώπου της Λαίδης Άντζελας , όχι όμως και στην υπονόμευση του μέλλοντος των παιδιών μας και του δικού μας.

Αλλά βέβαια, τι να πεις γι αυτό το λαό, που τον έχουν φτύσει τόσες φορές κι αυτός επιμένει να δίνει την εξουσία στους ίδιους και τους ίδιους, όχι γιατί τους πιστεύει, αλλά γιατί αυτοί του υπόσχονται ότι δεν θα τον ξεκουνήσουν από τον Άγιο Καναπέ του; Και πάντα να τους φταίει το ΚΚΕ που δεν πρόλαβε το κακό;

Όχι δε θα σας πω τι έρχεται στο κοντινό μέλλον, είμαι βέβαιη ότι ο Αλέξης σας προετοίμασε κατάλληλα. Κι αν δεν το καταλάβατε, είναι γιατί ΔΕ θέλετε, όχι γιατί δεν το επανέλαβε πολλές φορές το παιδί! Γιατί και τις συντάξεις ΔΕ σας αύξησε, ούτε τους μισθούς τους πήγε στα 760 ευρώ και το ΟΧΙ σας το έκανε μεγαλόπρεπο ΝΑΙ, και τα υποψήφια να σκιστούν μνημόνια …..αύξησε!

Αλλά βρε συμπατριώτες μου, πως γίνεται να βγαίνετε στους δρόμους και να καίτε τις πόλεις, γιατί έπεσε κατηγορία η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ (λέω τώρα….), να κάνετε τους τσαμπουκάδες άνευ λόγου, αλλά όταν είναι να βγείτε για το δίκιο σας και των παιδιών σας, γίνεστε τα πετεινά του ουρανού;; Μήπως τελικά πιστεύετε ότι τα παιδιά σας ¨πρέπει¨ να γίνουν το μαξιλαράκι πάνω στο οποίο θα σκάσει η σαβουρο- ύπαρξη σας; ή και τα παιδιά σας θα τα καταβροχθίζατε ανερυθρίαστα, αρκεί να μη ξεκουνηθείτε από τη θεσούλα σας;

Τελικά…….. του Αγίου Εαυτούλη οπαδοί, να κοιτάξετε από κάτω σας, γιατί μπορεί να έχετε αρχίσει να σαπίζετε απ την ακινησία! Άντε και καλή Ανάσταση νεκρών, υμών συμπεριλαμβανομένων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.