Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Χαιρετισμός Δημάρχου Κιλκίς για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο ''Μέγας Αλέξανδρος''

Υπογράφει ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης
Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω τη διεθνή αθλητική διοργάνωση που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας, με επιτυχία όπως πάντα, ο Αθλητικός Σύλλογος ''ΑΙΑΣ'' με τη συνδρομή του Αθλητικού Συλλόγου Ποδηλατών Θεσσαλονίκης.

Η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου ''Μέγας Αλέξανδρος'' αναδεικνύει τη συνέχεια ενός επιτυχημένου αθλητικού θεσμού τον οποίο περιβάλλουν με μεγάλο και ζωηρό ενδιαφέρον οι φίλοι και υποστηρικτές του ποδηλάτου. 

Μέσα από τις οργανωμένες ποδηλατικές διαδρομές οι αθλητές ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με πνεύμα ευγενούς άμιλλας, να ταξιδέψουν αλλά και να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές του ανοιξιάτικου τοπίου της περιοχής μας. 

Οι αγώνες ταχύτητας για μικρούς φίλους του ποδηλάτου, που συμπεριλαμβάνονται στο διοργανωτικό μέρος, προσδίδουν ιδιαίτερο νόημα στην αξία της συμμετοχής και στην ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους από νεαρή ηλικία.

Ο Δήμος Κιλκίς στηρίζει εμπράκτως το Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο ''Μέγας Αλέξανδρος'' και τους διοργανωτές του γιατί ενισχύουν στην πράξη τις γνήσιες αξίες του ευ αγωνίζεσθαι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου