Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Νότης Μαριάς: Οικονομικά αντίποινα κατά των σκοπιανών για να αναγκαστούν να ανοίξουν τα σύνορα στην Ειδομένη

Την επιβολή σκληρών οικονομικών αντιποίνων κατά των σκοπιανών προκειμένου να αναγκαστούν να ανοίξουν τα σύνορα στην Ειδομένη για να μπορέσουν οι χιλιάδες εγκλωβισμένοι πρόσφυγες να πάνε στη Γερμανία προτείνει εδώ και αρκετές ημέρες με συνεχείς του συνεντεύξεις στα ΜΜΕ ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.
“Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους προσφυγές και παράνομους μετανάστες και ούτε βέβαια θα ανεχθούμε η Πατρίδα μας να μετατραπεί σε ένα απέραντο προσφυγικό Νταχάου”, επισήμανε ο Νότης Μαριάς.

Τα Σκόπια, συνέχισε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής εξαρτώνται οικονομικά από την Ελλάδα. Τα ΕΛΠΕ στη Βόρεια Ελλάδα τροφοδοτούν τα Σκόπια με πετρέλαιο μέσω αγωγού από τη Θεσσαλονίκη. Να κλείσουμε λοιπόν τα σύνορα με τους σκοπιανούς, επιβάλλοντας σκληρά οικονομικά αντίποινα και να απαγορεύσουμε κάθε διακίνηση πετρελαίου, πρώτων υλών και άλλων προϊόντων προς τα Σκόπια μέχρι ότου να ανοίξουν τα σύνορα τους στην Ειδομένη.

Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: “οι σκοπιανοί έχουν γίνει πλέον τσιράκια των αυστριακών και παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο κλείνοντας τα σύνορα τους στους πρόσφυγες, όπως είπε άλλωστε και το Γενικός Γραμματέας ΟΗΕ Μπάνκι Μούν. Ας πάνε λοιπόν στους αυστριακούς να τους δώσουν πετρέλαιο. Εμείς δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε η Πατρίδα μας να εκβιάζεται από το μόρφωμα των Σκοπίων τελεία και παύλα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.