Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Νέα Δημοκρατία: «Να μπει τέλος στην αβεβαιότητα για τους σχολικούς συμβούλους»

Ο Συντονιστής Μορφωτικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Επικρατείας, κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το Υπουργείο Παιδείας φέρει μεγάλη ευθύνη για τα προβλήματα και την αβεβαιότητα που περιβάλλει τη λειτουργία του θεσμού των σχολικών συμβούλων. 

Τα Συμβούλια Επιλογής Σχολικών Συμβούλων έχουν καθυστερήσει αδικαιολόγητα, για περισσότερο από ένα έτος, να συγκροτηθούν. Αυτό έχει προκαλέσει σοβαρές δυσλειτουργίες, ιδίως την καθολική αδυναμία εξέτασης σχετικών αιτήσεων και αντικατάστασης όσων σχολικών συμβούλων έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Επιπλέον, δεν έχει διευκρινιστεί, ακόμη, ποιες αλλαγές θα λάβουν χώρα στη διαδικασία επιλογής και στις αρμοδιότητές τους, που έχει ήδη εξαγγείλει, αόριστα μέχρι σήμερα, η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Ο κ. Φίλης επιβάλλεται να θέσει ένα τέλος στην αβεβαιότητα, προβαίνοντας αμέσως στις δέουσες ενέργειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.