Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ολα τα τελευταία νέα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Κιλκισιακού με τη Κρηστώνη. "Αυτοκτονία" για την ομάδα μας που είχε διψήφιο αριθμό φάσεων, είχε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, όμως δε μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της.

Οριζόντιο δοκάρι με τον Στάθη Νικολαΐδη στο 15', κάθετο με τον Μωυσίδη με κεφαλιά στο 59', τρία τετ-α-τετ χαμένα από τον ίδιο παίκτη στο 6' στο 33' και στο 62', χαμένο τετ-α-τετ και του Ματεντζίδη στο 23'. 

Σημαντικές αποκρούσεις από τον τερματοφύλακα Κυριακίδη της Κρηστώνης σε φάουλ του Ραφαηλίδη στο 10', σε σουτ του Βαχανελίδη στο 13', και σε κεφαλιά του Τηλέμαχου Παπαδόπουλου στο 43'.

Ακόμη δύο καλά σουτ του Θόδωρου Πολύζου στο 38' και στο 55' πέρασαν εκτός εστίας. Τελευταία μεγάλη φάση για τον Κιλκισιακό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μωυσίδη μέσα από την περιοχή να πλασάρει έξω.

Η Κοπή της πίτας
Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η Κοπή της πίτας της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού. 

Η αίθουσα γέμισε από πολύ κόσμο, και τα παιδιά το χάρηκαν με τη ψυχή τους. Τη ακαδημία τίμησαν με τη παρουσία τους ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γέωργιος Γεωργαντάς, η Πρόεδρος του Οργανισμού Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Παιδικών Σταθμών Αικατερίνη Ζιούτα, ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς Νικόλαος Σερασκέρης, και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης.

Όλοι τους απήυθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό και δήλωσαν πως είναι στο πλευρό της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού για οτιδήποτε χρειαστεί. Ανά τμήμα τα παιδιά ανέβηκαν πάνω στην εξέδρα και παρέλαβαν τα κομμάτια τους. Σε κάθε τμήμα υπήρχαν δύο τυχεροί, που κέρδισαν ως δώρο μπάλες ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια ακολούθησε μπουφές που είχε οργανώσει η διεύθυνση της ακαδημίας με πλούσια εδέσματα.

Μίνι ανατροπή με δέκα παίκτες

Τι και αν βρέθηκε να παίζει με δέκα παίκτες από το 53'; Τι και αν βρέθηκε στο 60' με δύο γκολ πίσω; Τι και αν αγωνίστηκε κόντρα σε όλους και όλα; Η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού πραγματοποίησε τη καλύτερή της εμφάνιση σήμερα και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ευκαρπία.

Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακή, αφού με τα συνεχή της τρεξίματα ανάγκασε σε πολλά λάθη τον αντίπαλο.

Στο 15' το σουτ του Μαζμανίδη πέρασε έξω. Ένα λεπτό αργότερα βολίδα από τα 30 μέτρα του Μόνη, απόκρουση από τον αντίπαλο πορτιέρο.

Ο Μόνης στο 29' σούταρε από τα 40 μέτρα με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάει στο έδαφος (μέσα ή έξω δεν μπορούμε να πούμε).
Κόντρα στη ροή του αγώνα η Ευκαρπία στο 35' άνοιξε το σκορ. Στο 53' ο διαιτητής δεν είδε το πεντακάθαρο φάουλ στον τερματοφύλακα Κουτουκιά, και απέβαλλε τον αρχηγό Ηλία Κουραλίδη με απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία.
Η απόφαση αυτή, όπως και πολλές άλλες, πείσμωσαν τους νεαρούς παίκτες του Γιώργου Πελίδη, που τα έδωσαν όλα, και αν και δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο 60' έκαναν τη μίνι ανατροπή.

Στο 83' ο Σωτήρης Κωφίδης πέρασε ως αλλαγή και τρία λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα και με γυριστό μείωσε.
Ο κόσμος έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα, και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων το γήπεδο "πήρε φωτιά"! Ο Μόνης εκτέλεσε φάουλ από τα 55 μέτρα με τον πορτιέρο της Ευκαρπίας να μην υπολογίζει σωστά και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα!

Οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι, και στη συνέχεια έτρεξαν στον αρχηγό Κουραλίδη αφιερώνοντας του το γκολ.

Τη Κυριακή η ομάδα υποδέχεται τον Διπόταμο.

Στον Ατέρμονα η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού μετέβει στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα για φιλικούς αγώνες το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Η ομάδα των Προπαίδων επικράτησε δίχως προβλήματα με 8-0 του αντιπάλου του, καθώς τα παιδιά του Παναγιώτη Ιακωβίδη ήταν προσηλωμένα από το πρώτο λεπτό στις οδηγίες του προπονητή τους και δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο.

Τα τζούνιορ τα καθοδήγησε ο Γιώργος Πελίδης. Αγωνίστηκαν χωρισμένοι σε δύο ομάδες και έβγαλαν στο γήπεδο όλο τους το ταλέντο. Σε δύο ομάδες χωρίστηκαν και οι Προτζούνιορ. Τα μικρά παιδιά το χάρηκαν με τη ψυχή τους, και τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο. Φυσικά το παιχνίδι που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα ήταν αυτό των Μπαμπίνι. «Μάχες» σώμα με σώμα και πολλά γκολ για τους μικρούς μας αθλητές.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού τονίζει και πάλι πως δεν θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Τζούνιορ, των Προτζούνιορ και των Μπαμπίνι, αφού φιλοσοφία μας είναι τα παιδιά πρώτα να διασκεδάζουν και να χαίρονται το αγαπημένο τους άθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.