Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Χατζησάββας: Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι στο πλευρό των αγροτών

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον αγώνα των Αγροτών, ο οποίος δεν έχει να κάνει με τάξεις και κόμματα.  Ο Αγώνας των αγροτών και παραγωγών στην παρούσα Εθνική κατάσταση, πραγματεύεται την επιβίωση ή μη, του Έθνους μας.

Εθνική παραγωγή και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα είναι μονόδρομος.
Όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης ή επαγγελματικού κλάδου, εργάτες, αγρότες, υπάλληλοι και ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να δυναμώσουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών και να αποσυρθούν άμεσα το φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο καρμανιόλα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προσπαθεί να επιβάλει.


Κανένας βουλευτής δεν πρέπει να δώσει το πράσινο φως για την χαριστική βολή στην καρδιά του Έθνους μας που είναι οι αγρότες. Καμία ανάπτυξη δεν μπορεί να συντελεστεί από την μέση ή το τέλος της οικονομίας μας. Μόνο από την βάση της που είναι ο πρωτογενής τομέας.

Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι στο πλευρό των Αγροτών, το φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο μας πλήττει ΟΛΟΥΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.