Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Νέα μετεγγραφή για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου ο Γιώργου Κιβρακίδης

Η διοίκηση του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κιβρακίδη
Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή τον ένατο για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο απέκτησε η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας.

Πρόκειται για νεαρό ταλαντούχο αθλητή (γεννήθηκε στις 06-05-1995) ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και του αμυντικού χαφ και αποτελεί επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας Π. Διλμπέρη ο οποίος και έδωσε το "πράσινο" φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Γ. Κιβρακίδης έχει ύψος 1,87 μ. και κατάγεται από την Κοζάνη όπου και μυήθηκε στα μυστικά της "στρογγυλής θεάς" συμμετέχοντας στις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης.

Από εκεί τον γνώρισε η ποδοσφαιρική πιάτσα και αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ όπου και υπέγραψε συμβόλαιο και αγωνίσθηκε στις μικρές ομάδες του δικεφάλου του βορρά.

Από τον ΠΑΟΚ μεταπήδησε στις μικρές ομάδες του ΑΡΗ όπου το 2012 στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στις ηλικίες Κ-19.

Φέτος αγωνίσθηκε με τα χρώματα της ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα όπου και αποκτήθηκε από την ομάδα μας.


Φιλικό Εθνικού Νέου Αγιονερίου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας
Δυνατή φιλική αναμέτρηση (λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος) με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας θα πραγματοποιήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων (ελέω αγροτικών κινητοποιήσεων) ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου μεθαύριο Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής ώρα:15:00 και θα αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο φιλικό καθώς η ομάδα της Πιερίας αγωνίζεται και αυτή στην γ΄ εθνική κατηγορία (2ος όμιλος).

Ο Π. Διλμπέρης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές του και να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος (υπενθυμίζεται ότι την 22η αγωνιστική ο Εθνικός αντιμετωπίζει τον ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης) αλλά πιο πριν την ερχόμενη Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 στο γήπεδο Πολυκάστρου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πάϊκου Γουμένισσας στον τελικό κυπέλλου της τοπικής ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.