Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς για το συλλαλητήριο του Σαββάτου, 30 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς
Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς καλεί όλους τους πολίτες του Ν. Κιλκίς: Εργαζόμενους, Άνεργους, Συνταξιούχους, Νέους και Νέες σε Μαζική, Δυναμική και Αγωνιστική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12μ.μ. στην Πλατεία Αγίας Σοφίας.

Το σχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. για το ασφαλιστικό αποτελεί ένα βαθιά αντιλαϊκό νομοσχέδιο που κατεδαφίζει τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα έχει απομείνει στο ασφαλιστικό σύστημα, μετατρέπει την ασφάλιση σε ατομική υποχρέωση, προωθεί νέα λεηλασία των συντάξεων με θύματα όλους τους συνταξιούχους και ιδιαίτερα όσους θα βγουν στη σύνταξη από την ψήφιση του νόμου και μετά.

Πρόκειται για βίαιη μνημονιακή, νεοφιλελεύθερη «μεταρρύθμιση» που συνεχίζει επάξια την πολιτική της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στόχος της συγκυβέρνησης είναι να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της από το τρίτο μνημόνιο για μείωση των συνταξιοδοτικών δαπανών κατά 1,8 δις ευρώ για το 2016 και τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να τα δώσει στους δανειστές για την αποπληρωμή του επαχθούς, παράνομου και άδικου δημοσίου χρέους της χώρας.

Το αντιδραστικό νομοσχέδιο μπορεί και πρέπει να μπλοκαριστεί και να μην ψηφιστεί με τη δύναμη ενός πανεργατικού – παλλαϊκού ξεσηκωμού. Με άμεση κλιμάκωση των πολύμορφων κινητοποιήσεων με συλλαλητήρια, καταλήψεις, αποκλεισμούς δρόμων με τη Γενική Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016 και την παραπέρα κλιμάκωση, με στόχο να μην τολμήσει η συγκυβέρνηση να το καταθέσει.

Μπορούμε μέσα από τον ευρύτερο λαϊκό ξεσηκωμό να ακυρώσουμε τα σχέδια πλήρους διάλυσης της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν θα περάσει!

Λεωφορείο του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, για το Συλλαλητήριο, θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ειρήνης το Σάββατο στις 10 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.