Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΝΟΔΕ/ΝΔ ν. Κιλκίς: Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς
Μετά από μακρά προεκλογική περίοδο εσωκομματικών διεργασιών για την ανάδειξη νέου Προέδρου, παρά τις οργανωτικές αστοχίες, τις παλινωδίες και τα λάθη θριάμβευσε τελικά η ενότητα.
Η ενότητα που μεταφράζεται στην αθρόα προσέλευση των πολιτών που εμπιστεύονται ακόμα την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και στη συμμετοχή στην επίπονη και διαρκή εκλογική διαδικασία όπως επίσης και στο θετικό κλίμα μεταξύ των ανθυποψηφίων.

Αντιπροσωπευτικό δείγμα του γενικότερου κλίματος η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς.

Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τα 4.000 και πλέον μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας για την συμμετοχή, την υπομονή και την ευπρέπεια που επέδειξαν.

Θερμές ευχαριστίες στους δεκάδες εθελοντές που στελέχωσαν τα 14 εκλογικά τμήματα της περιφερειακής ενότητός μας αφιερώνοντας πλήθος ωρών από τον πολύτιμο χρόνο τους στην κορυφαία εσωκομματική διαδικασία.

Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη που με τις γνώσεις, το ήθος και την βούληση του για δημιουργική ανανέωση της Κεντροδεξιάς Παράταξης μπορεί να δώσει πραγματική ώθηση όχι μόνο στην κομματική οργάνωση αλλά και στη χώρα ως αυριανός Πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.