Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Δωρεάν φροντιστήριο σε μαθητές από την Μητρόπολη Γουμένισσας

Ανακοίνωση Ιεράς Μητρόπολης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου
Η Ιερά Μητρόπολη, όπως πέρσι έτσι και φέτος στη Γουμένισσα, αναλαμβάνει τη διοργάνωση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος με επίκεντρο το χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν υποστηρικτική φροντίδα.

Πιό συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και μέχρι τέλος Μαίου, μετά τη λήξη του ωρολογίου προγράμματος του Σχολείου, ο φιλόλογος και η μαθηματικός θα είναι στη διάθεση των υποψηφίων για τις ανώτατες σχολές, προκειμένου να προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους και την πολυετή διδακτική τους πείρα. Διετέθησαν προς τον σκοπό αυτό κατόπιν αιτήσεως της Ιεράς Μητροπόλεως υπό του αρμόδιου Διευθυντού του Γυμνασίου δύο αίθουσές του προς χρήση.

Δίδεται έτσι η ευκαιρία στα παιδιά μας, τόσο της Γουμένισσας όσο και της γύρω περιοχής, που χρειάζονται μιάν επιπλέον επιμορφωτική προσπάθεια και δεν έχουν την ευχέρεια να προσφύγουν σε άλλα επαγγελματικά φροντιστήρια, να αξιοποιήσουν χωρίς απολύτως καμία οικονομική επιβάρυνση την προσφερόμενη δυνατότητα.

Γιά περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γραμματεία της Ι. Μητροπόλεως (τηλ. 2343043333).

Καλή αρχή και συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.