Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Η τύχη γύρισε για ακόμη μια φορά την πλάτη στους Ατρόμητους

Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό τού Καμπάνη και παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα στους Ατρόμητους και τον Κολινδρό έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου bizzer butter τρίποντου από την αντίπαλη ομάδα που όμοιο του δεν υπήρχε στα χρονικά της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ νικούσαν 66-65 με 1,5 δευτερόλεπτο πριν από το τέλος και όλα έδειχναν πως θα κέρδιζαν το παιχνίδι. Ωστόσο, μετα από άστοχη βολή, οι αντίπαλοι πήραν το ριμπάουντ έκαναν πάσα στον Κατσιάνο και αυτός, έριξε μία απίστευτη τρίποντη "βόμβα" περίπου από τα 22μετρα.

Η ομάδα των Ατρομητων πάλεψε το παιχνίδι στα ίσια απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα και δικαιούταν την νίκη, έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες της, και φάνηκε ότι αδίκως κατέχει αυτή την θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ-Κολινδρος 66-68

Δεκάλεπτα Α21-14,Β16-18,Γ15-21,Δ14-15

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ:(Λαδάς Κ) 4 Καπνιδης, 16 Υφαντιδης, 15 Ναρλιδης, 4 Ανδρεαδης, 1 Ζλατουδης, 10 Βλαχοπουλος, 10 Κουτρης, 6 Ανανιαδης


Κολινδρός: 36 Κατσιανος, 12 Σταμος, 9 Πασχος, 2 Κανουρας, 4 Κοιλιας, 3 Πιπιλκας, 2 Σταμιδης

Η ομάδα των Ατρομητων καταδικάζει τις απαράδεκτες φραστικές συμπεριφορές ορισμένων παιχτών του Κολινδρού στο τέλος του παιχνιδιού κατά την διάρκεια των πανηγύρισμων,σε ένα γήπεδο που δεν έχει ακουστεί το παραμικρό και που τους αγώνες παρακολουθούν κυρίως παιδιά της ακαδημίας συγγενείς,φίλοι και γυναίκες των παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου