Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ένα μεγάλο από καρδιάς Ευχαριστώ από τον Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο μας, που είναι τόσο επιτακτικό στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας, ώστε τις ημέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μπορέσαμε να κάνουμε αξιοπρεπή πακέτα για τις άπορες οικογένειες και είδη δώρων στα άρρωστα παιδιά που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογος μας.

Ειδικότερα ευχαριστούμε:
Τα super market «ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ » και το ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ «Toyworld JUMBO Κιλκίς» που επέτρεψαν να τοποθετηθούν ειδικά καρότσια στα καταστήματά τους για να βοηθηθούμε στην συλλογή τροφίμων, παιχνιδιών και δώρων.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά και στήριξη:

Την επιχείρηση αξεσουάρ αυτοκινήτων «Carner» για τη στήριξη της σε είδη τροφίμων κρεάτων και ειδών μακράς διάρκειας.

Τον Πρόεδρο των Λιανοπωλητών ν. Κιλκίς κ. Στέφανο Γαϊτανίδη που μας παρέχει κάθε Σάββατο καρότσι με είδη λαχανικών και όλους τους λιανοπωλητές οι οποίοι για τη διάρκεια των εορτών απέστειλαν ένα δώρο ο καθένας για να ενισχύσουμε τα δώρα στα παιδιά των άπορων οικογενειών.

Τη γαλακτοβιομηχανίας «Φάρμα Κουκάκη»

Την επιχείρηση « Μούσες Live Κιλκίς» και ιδιαίτερα τον κ Στυλιανό Γαλεϊδη για την μεγάλη στήριξη σε αγορές κρεάτων και ειδών σουπερ μάρκετ.

Τον Δημοτικό Σύμβουλο Ιωάννη Δημητριάδη για τη στήριξη σε είδη σούπερ μάρκετ και ειδών διατροφής.

Τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού Δημήτριο Τσαντάκη για την παράδοση πορτοκαλιών στο σύλλογο μας.

Τον ελαιοπαραγωγό κ Γιώργο Μπίκο για προσφορά 200 κιλά ελιές για τη στήριξη των άπορων οικογενειών.

Το κρεοπωλείο Κύυπενος.

Την Κρεαταγορά ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣΗΣ.

Τα ΚΡΕΑΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΛΙΔΗ .

Τον ΦΟΥΡΝΟ «ΑΡΤΟΣ ΜΠΟΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» που μας παρέχει όλο το χρόνο σε εβδομαδιαία βάση ψωμιά για τις άπορες οικογένειες και για τις γιορτινές ημέρες είχαμε μάλιστα συνεχόμενα πακέτα με γλυκίσματα τυροπιτοειδή κτλ.

Τους Έλληνες Πόντιους από Γερμανία που πρόσφεραν επιταγές για τα καταστήματα Συμεωνίδη και το κρεοπωλείο Κριός αξίας 1100 ευρώ ώστε να μπορούμε να αγοράσουμε με τις δωροεπιταγές κρεατικά, είδη σουπερ μάρκετ, απορρυπαντικά, χαρτικά και λάδια.

Ευχαριστούμε όλους, όσοι θέλησαν να μείνουν ανώνυμοι προσφέροντας όλο το μήνα του Δεκεμβρίου έως παραμονές Πρωτοχρονιάς είδη διατροφής, δώρα για τα παιδιά και ενίσχυσαν με δώρα το Φιλανθρωπικό μας Μπαζάρ .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε σε όσους συμμετείχαν στο να στηθεί ένα πανέμορφο Φιλανθρωπικό Μπαζάρ.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς - Κέντρο Διημέρευσης ΑμεΑ. .

Την κ Λαμπρινή Λαμπροπούλου για τη αποστολή από Αθήνα από το κατάστημα της «Όμορφο Κόσμημα» χειροποίητα μπιζού και γούρια.

Την κ Καλλιόπη Καζαντζίδου «Kalliopis Gift» για την προσφορά χειροποίητων μπιζού.

Το κατάστημα Superbaby για τα πακέτα με είδη δώρων, παιδικά ρούχα και καρότσια.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Εθελοντών «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς ήταν και θα παραμείνει αρωγός στις αντίξοες συνθήκες κάθε συνανθρώπου μας, χάρη στην ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών της κοινωνίας μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα που συνέβαλαν στον αγώνα μαζέματος για τα πακέτα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με κροατικά, κασέρια, σαλάμια, απορρυπαντικά, χαρτικά κτλ, ώστε να μπορούμε μαζί με τα δωράκια που αγόρασαν κάποιες φίλες να χαρίσουμε πολλά χαμόγελα στα άρρωστα παιδάκια μας και στις άπορες οικογένειες που είχαν ανάγκη.

Μήνυμα όλων μας είναι να σταθούμε δίπλα στα άτομα της πόλης μας τους τοπικούς απόρους που εξαιρούνται από τα οφέλη κάποιων επιχορηγήσεων στα άτομα με πρόβλημα υγείας για μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή.

Μπορέσαμε και φέτος χάρη σε όλους εσάς μια μικρή παρέα φίλων να γίνει αλυσίδα και να ολοκληρώσει την παράδοση των πακέτων στήριξης τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.