Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη Καραμανλή και Αντωνιάδη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς
Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 επισκέφθηκαν το Κιλκίς οι βουλευτές Σερρών Κ. Καραμανλής και Φλωρίνης Ι. Αντωνιάδης στο πλαίσιο περιοδείας κλιμακίων βουλευτών ανά την Ελλάδα όπως αυτό ορίστηκε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ε. Μειμαράκη.
Οι ανωτέρω συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς Τ. Πέτρογλου αλλά και από πλήθος στελεχών και πολιτευτών του νομού μας, πραγματοποίησαν διαδοχικές επισκέψεις σε φορείς με στόχο την σφαιρική ενημέρωσή τους για τα προβλήματα, τα θέματα αλλά και τις δυνατότητες του νομού Κιλκίς.

Το μεταναστευτικό, τα μεγάλα και μικρότερα δημόσια έργα που εκρεμμούν, η μεταφορά μαθητών , η λειτουργία του ΤΕΙ Κιλκίς, τα προβλήματα των αγροτών , το πρόβλημα εύρεσης οικονομικών πόρων για την αυτοδιοίκηση, το επιχειρείν, η ανεργία και η βιομηχανία του Νομού ήταν τα κυρίαρχα θέματα που αναλύθηκαν στις διαδοχικές επισκέψεις σε Δήμαρχο Παιονίας Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς , Δήμαρχο Κιλκίς, Πρόεδρο Επιμελητηρίου και ενεργούς αγρότες του νομού.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας περιόδευσε και στην εμποροπανήγυρη Κιλκίς όπου οι βουλευτές είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με πολίτες για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους ενώ κατέληξαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς όπου και ακολούθησε συνέντευξη τύπου και συζήτηση πιο ειδικών κομματικών-οργανωτικών θεμάτων με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των επερχόμενων εκλογών .

Δείτε τη συνέντευξη των 2 βουλευτών στη Gnomiwebtv ΕΔΩ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.