Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Βαριόμοιρη μάνα!

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Μαμά να ανέβω στο 5D της πλατείας; Μόνος σου; Είσαι μικρός...με τίποτα! Μόνο αν ανεβώ μαζί σου! Μα ρε μαμά...εσύ ζαλίζεσαι στο αμάξι...στα 10χλμ. Αυτό κουνάει σου λέω! Σιγά μωρέ... παιδική ταινία θα διαλέξουμε. 


Πάω και λέω στον πιτσιρικά, τον υπεύθυνο... κάτι παιδικό ... μη τρομάξει ο μικρός !!! Και αποφασίζουμε την ταινία ''μια βόλτα στο δάσος'' . Ααααα....ωραία σκέφτομαι! Θα ηρεμήσουνε τα μέσα μας ''. 

Ποια μέσα μας...που κόντεψαν να βγουν έξω μας!!! Κυρία εδώ καθίστε...είναι πιο καλή η ζώνη. Κάτι άρχισα να ψυλλιάζομαι, αλλά ήταν αργά. Είχα ήδη πληρώσει. Και αρχίζει που λέτε να κουνιέται σαν τρελό και να πετάγονται ζώα από δω και από κει. 

Και να τα λιοντάρια να βρυχώνται και να τα φίδια να μας δαγκώνουν και οι μαϊμούδες να μας πλησιάζουν και να μας φτύνουν αληθινά με νερό και οι γκοτζίλες και τα σαρκοφάγα φυτά και η μεσημεριανή φασολάδα να έχει φτάσει στη μύτη! Και να τρέχουμε από δω και από κει γιατί μας κυνηγούσαν τα θεριά και να χω κλείσει τα μάτια μην αντέχοντας άλλο λέγοντας... 

Θεέ μου ...πότε θα τελειώσουν τα βάσανα μας ; Μαμά σταμάτησε. Αφήνεις το χέρι μου τώρα; ‘Έχει γίνει μπλε! Βγάζω ζώνη... το αριστερό πόδι να πηγαίνει δεξιά το δεξί αριστερά. Παίρνω την τσάντα μου και ένα ξένο σκουφί κατά λάθος. Αφού πήρα και το σωστό παιδί… πάλι καλά! 

Βγαίνω από την κλούβα και βλέπω κάτι παιδάκια να με κοιτάνε και να γελάνε. Μπορούσαν σε όλη τη διάρκεια του έργου να μας παρακολουθούν από μια εξωτερική οθόνη. Ακούω ένα παιδάκι να φωνάζει. 

Να μαμά ...αυτή είναι η κυρία που σου έλεγα. Αφού βγήκε αυτή ζωντανή…μπορείς και εσύ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.