Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Ο Ημιμαραθώνιος Πάικου στην πεντάδα της ψηφοφορία της μεγαλύτερης Ιστοσελίδας Ορεινών Δραστηριοτήτων

Υπογράφει ο Χαράλαμπος Μακρίδης 
Κάθε χρονιά η ιστοσελίδα www.advendure.com διεξάγει ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων αθλητών και αγώνων βουνού της χρονιάς. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Ημιμαραθώνιος Πάικου βρίσκετε στην πεντάδα που θα τεθεί σε ψηφοφορία στην κατηγορία των ημιμαραθωνίων γεγονός που από μόνον του αποτελεί επιτυχία καθώς η επιλογή από 95 αγώνες που έγιναν το 2015 σε όλη τη χώρα. 

Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με δύναμη για τις επόμενες διοργανώσεις και ελπίδα ότι το όμορφο Πάικο θα μείνει μακρυά από τα σχέδια, μεταλλευτικών δραστηριοτήτων.

Εξηγόντας τους λόγους για του οποίους επιλέχθηκαν οι φετινές υποψηφιότητες η Ιστοσελίδα αναφέρει:

" Ο Ημιμαραθώνιος Πάικου διεξάγεται σε ένα πανέμορφο βουνό, οι άνθρωποι που το διοργανώνουν προέρχονται από τα σπλάχνα της κοινότητας ορεινού τρεξίματος οι οποίοι και τον αφιερώνουν τα τελευταία χρόνια στον αγώνα των κατοίκων του νομού Κιλκίς ενάντια στα σχέδια δημιουργίας μεταλλείων στην περιοχή. Φέτος άγγιξε τις 300 συμμετοχές και απέσπασε για άλλη μια φορά τα καλύτερα σχόλια."

Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν στην φετινή διοργάνωση και όσους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τον Ημιμαραθώνιο Πάικου.
Για τον Ο.ΣΠ.Ε.Γ.


http://www.advendure.com/index.php/diafora/item/3677-vote-oi-kalyteroi-toy-2015#.VnrqF1LgTIU

http://www.advendure.com/index.php/diafora/item/3687-vote-2015-paroysiasi-twn-ypopsifiotitwn#.VnrrGVLgTIV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου