Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Πληρωμή των δικαιούχων βιοκαλλιεργητών Νομού Κιλκίς

Ανακοινώνεται ότι έχει προωθηθεί προς εκκαθάριση στον ΟΠΕΚΕΠΕ η κατάσταση πληρωμής των δικαιούχων βιοκαλλιεργητών της δράσης 1.1 "Βιολογική Γεωργία" του Νομού Κιλκίς. Οι καταστάσεις περιλαμβάνουν τα ονόματα 556 δικαιούχων και η συνολική αξία του καταβαλλόμενου ποσού ανέρχεται στα 2,7 εκ. ευρώ.

Οι προβλεπόμενες καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2013 στη δράση 1.1 «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ» θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ.A.O.K Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς την Τρίτη στις 5-1ου -2016. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχουν έννομο συμφέρον να ενημερωθούν έτσι ώστε εάν επιθυμούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από την Τρίτη 5 /1ου /2016 έως και την Τρίτη 12 /1ου /2016.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για υποβολή δικαιολογητικών μετά το πέρας των ενστάσεων, αυτές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλους τους κωδικούς ποινών και απόρριψης για τις οποίες ενίστανται .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής -ΠΕ Κιλκίς , Ανδρέα Παπανδρέου 3 , 1ος όροφος , στα Τηλ. 2341350115,-113,-123, -126 και στις Δ/νσεις Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : th.kokkinis@kilkis.gr , de.doulkeridou@kilkis.gr , as.karamanidou@kilkis.gr , pa.iordanidis@kilkis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.