Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ενα τετραήμερο που δεν θέλει να θυμάται ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Ενα τετραήμερο που δεν θα θέλει κανείς να θυμάται πέρασε και να μην ξανάρθει που λέει και ο λόγος για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου καθώς σε δυο ... εξόδους της (Κυριακή και Τετάρτη) η ομάδα του νομού μας ηττήθηκε. Αυτή τη φορά (χθες Τετάρτη) η ήττα ήρθε στη Χαλάστρα όπου ο τοπικός Καμπανιακός πήρε τη νίκη με σκορ 3 - 1 έναντι του Εθνικού και τον έφτασε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Σε μια αναμέτρηση, που το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα καθώς η διαφορά των δυο ομάδων δεν ήταν σε καμιά περίπτωση αυτή που δείχνει το σκορ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε επί ενός αντιπάλου ο οποίος είχε την πρωτοβουλία αλλά όχι την τύχη με το μέρος του με την μπάλα να έχει άλλα κέφια και να κάνει το χατίρι των γηπεδούχων.

Γι΄ αυτό το λόγο και μετά το πέρας της συνάντησης ο προπονητής της κιλκισιώτικης ομάδας Γ.Γεωργιάδης ήταν ... "σκασμένος" κατά την προσφιλή ποδοσφαιρική διάλεκτο καθώς δεν μπορούσε ώρες μετά τον αγώνα να πιστέψει το πως οι αριθμοί (στην περίπτωση αυτή) δεν λένε την πάσα αλήθεια (με το τελικό σκορ 3 - 1 υπέρ του Καμπανιακού).

Ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου δεν ευτύχησε (και στην τελευταία εμβόλιμη αγωνιστική του 1ου ομίλου της γ΄ εθνικής κατηγορίας που διεξήχθη Τετάρτη) και πάλι μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών να πάρει τη νίκη και πλέον ο αγώνας της προσεχούς Κυριακής (20 Δεκεμβρίου) στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις αποτελώντας ουσιαστικώς μονόδρομο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οι δυο ομάδες μπήκαν με "όρεξη" και προτάσσοντας το πάθος τους για τη νίκη προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα εξαρχής και η καθεμιά για δικούς της λόγους.

Ο Καμπανιακός είδε τον αντίπαλο του να κρατά τα κλειδιά της αναμέτρησης στο τσεπάκι του για ένα τέταρτο όμως οι παίκτες του Εθνικού δεν είχαν την ουσία δηλαδή το γκολ. Ετσι σιγά σιγά και με υπομονή ροκάνισαν το χρόνο και στο αμέσως επόμενο τετράλεπτο ΄΄βρήκαν΄΄ το δρόμο προς τα δίχτυα (1 - 0 στο 19΄ Φουρζίου).

Το συγκρότημα του Γ.Γεωργιάδη δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο αλλά μέχρι εκεί. Ημίχρονο με ένα τέρμα υπέρ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη είχαμε όμως τα πάντα. Τρία γκολ, καλή αγωνιστική παρουσία ένεθεν και ένθεν. Ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου με τα "πόδια" του πήρε το ματς και επανήλθε δριμύτερος με καλές προσπάθειες που όλα έδειχναν σημάδια ότι κάτι θα του βγει. Και του βγήκε στο 57ο λεπτό όταν ο Υψηλός (επέστρεψε εκεί που αγωνίσθηκε μέχρι πέρσι) κάνοντας το 1 - 1 και δίδοντας φτερά στους συμπαίκτες του οι οποίοι συνέχισαν με την ίδια ένταση.

Μέχρι όμως το 72΄ όταν ο Καμπανιακός (της παλιάς δόξας του ελληνικού ποδοσφαίρου Ν.Βαμβακούλα) ξανα-πήρε τον αέρα του αγώνα αυτή τη φορά με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ (Κουντουράς) και σκορ 2 - 1.

Ακόμη όμως και τότε οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο αλλά δίχτυα δεν έβρισκαν. Μένοντας στην προσπάθεια τους αυτή ήρθε το 89ο λεπτό όταν η ομάδα της Χαλάστρας πέτυχε τρίτο γκολ (Πάλλας) τελειώνοντας μια και καλή το παιχνίδι.

Τελικό σκορ 3 - 1 και οι δυο ομάδες συνεχίζουν πλέον "αγκαλιά" το μαραθώνιο του πρωταθλήματος μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του α΄ γύρου (την προσεχή Κυριακή).

Διαιτητές: Μελτζανίδης, Παπαδάκης-Κελεσίδης (Ημαθίας).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ζαπρόπουλος-Νίκος Βαμβακούλας): Κηπουρός, Παπάζης, Αλμπάνης (67' Σαρίδης), Δουρμούσης, Ραγκαβίνας, Πετρούσης, Πάλλας, Σαπανίδης (75' Γαβανάς), Χρήστου, Κουντουράς, Φουρζίου (65' Μπάλιος).

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γουναρίδης, Μπούζουρας(46΄ Μενινγκάλι), Κιόρτσης (75' Μπελίτσας), Ζελέγκου (30' Μητσιός), Μιλκούδης, Κοντσίδης, Υψηλός, Στ. Στεφανίδης, Παλιάτσιος, Ν. Στεφανίδης, Δρόσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.