Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

"Ευχαριστούμε θερμά για την ανάσχεση του αποχαρακτηρισμού του ν. Κιλκίς από τις παραμεθόριες περιοχές"

Υπογράφει ο
Αχιλλέας Καλεμκερίδης
Πρόεδρος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς
Εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς θα ήθελα να ευχαριστήσω αλλά και ταυτοχρόνως να συγχαρώ για την άμεση και δυναμική κινητοποίηση των εργαζόμενων και των φορέων (Bουλευτές, Tοπική αυτοδιοίκηση, Α.Δ.Ε.Δ.Υ, Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν, Ν.Τ. ΣΕΡΡΩΝ, Ν.Τ. ΔΡΑΜΑΣ, Ν.Τ. ΠΕΛΛΑΣ, Σωματεία Εργαζομένων, Μ.Μ.Ε) που είχε ως αποτέλεσμα την ανάσχεση της εξαιρετικά δυσμενούς για τον δημόσιο τομέα ρύθμισης αποχαρακτηρισμού του Ν. Κιλκίς από τις παραμεθόριες περιοχές και όλων των συνακόλουθων ευεργετικών διατάξεων.

Εντέλει μέσα από την δυναμική και ταχύτατη κινητοποίηση όλων μας αποδείξαμε ότι μόνο με αγώνες κερδίζουμε αλλά και προασπίζουμε τα δίκαια εργασιακά μας κεκτημένα.

Όσο είμαστε ενωμένοι και σε αγωνιστική ετοιμότητα μόνο τότε θα μπορούμε να αντιστεκόμαστε στις επιθέσεις της κυβέρνησης και της τρόικας που μοναδικό στόχο έχουν την αποδυνάμωση του λαϊκού και συνδικαλιστικού κινήματος ώστε να περνάνε ευκολότερα τις καταδικαστικές για τους εργαζομένους και επικίνδυνες για την κοινωνική συνοχή νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους.

Εμείς ως Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς θα είμαστε σε επαγρύπνηση και καλούμε όλους τους εργαζομένους και τα μέλη των σωματείων μας να πράξουν το ίδιο.

Η μεγαλειώδης σε πλήθος και παλμό συγκέντρωση της Τρίτης έδωσε το στίγμα του αγώνα.

Καλούμε την κυβέρνηση και τους βουλευτές να μην διανοηθούν εφεξής να περάσουν νύχτα τέτοιες δυσμενείς για τον ακριτικό μας νομό ρυθμίσεις. Θα μας βρίσκουν απέναντι.

1 σχόλιο:

  1. Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι ήτανε μια ¨μεγαλειώδης¨σε όγκο συγκέντρωση, αυτή της Τετάρτης 16 του Δεκέμβρη. Είναι καλό το ότι μαζευτήκαμε και μετρήσαμε το μπόϊ μας! Καλό για την αυτοεκτίμηση μας, αλλά και τους αγώνες που μας περιμένουν. Αρκεί να καταφέρουμε να δέσουμε.
    Αλλά σε παλμό ...... ας τ αφήσουμε καλύτερα. στο Δημοτικό είχαμε μεγαλύτερο. Στο χωριό μου τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.