Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Εκπαίδευση για την πολιτική προστασία στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς

Την Παρασκευή στις 4 Δεκεμβρίου 2015, η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Θέρμης Νομού Θεσσαλονίκης, μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων επισκέφτηκε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς.

Σκοπός, ήταν η ενημέρωση των μαθητών και εκπαιδευτικών για την αντιμετώπιση και τους τρόπους πρόληψης φυσικών καταστροφών, όπως τι σημαίνει σεισμός, τους τρόπους προστασίας και ασφαλούς διαφυγής, μέσα από την προβολή εικόνων και βίντεο. Στη συνέχεια, με την καθοδήγηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε επιτυχώς άσκηση σεισμού με εκκένωση του κτιρίου.

Μετά την αναχώρηση των μαθητών, η ομάδα Πολιτικής Προστασίας πραγματοποίησε με βιωματική μέθοδο τρόπους παροχής Α΄ Βοηθειών για την αντιμετώπιση περιπτώσεων επιληψίας, καρδιακού επεισοδίου και πνιγμού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.