Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Παρά την αγωνιστικότητα τους έχασαν τα κορίτσια του Άτλαντα Κιλκίς

Ο προπονητής του ΑΠΟ ΑΤΛΑ, Γιώργος Χειρούλης κατέβασε αυτό το Σάββατο 28-11 στο γήπεδο του ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ την ομάδα των κορασίδων με τις: ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΠΑΤΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΦΟΥΡΑ ΞΑΝΘΗ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΠΑΡΚΟΣΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΞΕΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, ΚΑΡΑΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ και libero την ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. 

Παρά την αγωνιστικότητα που έδειξαν τα κορίτσια μέσα στο γήπεδο το παιχνίδι έληξε υπέρ του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με σκορ 3-0 στα σετ. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 5-12-2015 στο ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στις 12:00 με αντιμέτωπη την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Επίσης το Σάββατο 29-11-2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών όπου η γυναικεία ομάδα του ΑΠΟ ΑΤΛΑ θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ εντός έδρας το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 6:00μ.μ. Έτσι ξεκινάει η χρονιά για την γυναικεία ομάδα με ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.