Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Διακήρυξη με τίτλο «Επείγουσες εργασίες μικροσυντηρήσεων οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Κιλκίς έτους 2015»

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να προβεί στην παροχή υπηρεσίας εκτέλεσης επειγουσών εργασιών μικροσυντηρήσεων του οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕ Κιλκίς, με σκοπό την ασφαλή κίνηση των οχημάτων και την αποφυγή ατυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας συντήρησης Δ.Τ.Ε. – Π.Ε. Κιλκίς, σύμφωνα με το αρθ.2, παρ.2δ, του ΠΔ60/2007, όπως περιλαμβάνονται στο Παράρτημα ΙΙ «Υπηρεσίες σηντήρησης και επισκευών» και του Ν.4281/14 (ΦΕΚ 160Α΄/2014), με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και με τίτλο:

«Επείγουσες εργασίες μικροσυντηρήσεων οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Κιλκίς έτους 2015», με προϋπολογισμό 65.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α.

καλεί τους ενδιαφερόμενους να επιδώσουν προσφορές σε Συνοπτικό διαγωνισμό και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν αντίγραφα των τευχών δημοπράτησης μέχρι την προηγούμενη ημέρα του διαγωνισμού, από τα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κιλκίς – Αν.Παπανδρέου 3, 611 00 Κιλκίς, τηλ. 23413 53270, FAX: 23410 79714, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καταβάλλοντας το ποσό των 5 €. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να λάβουν αντίγραφα των τευχών δημοπράτησης με δική τους δαπάνη και φροντίδα, από πρωτότυπο υπόδειγμα που θα τους διαθέσει η Υπηρεσία.

Οι προσφορές, συνταγμένες στην Ελληνική γλώσσα, μπορούν να αποστέλλονται με οποιοδήποτε τρόπο και παραλαμβάνονται, με απόδειξη, με τον όρο να περιέλθουν στα γραφεία της υπηρεσίας έως την 16-12-2015, ώρα 15.00 μ.μ. ή να κατατίθενται στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κιλκίς – Αν.Παπανδρέου 3, 611 00 Κιλκίς, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα της Αναλυτικής Διακήρυξης, μέχρι την 17-12-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00΄ π.μ. (χρόνος λήξης κατάθεσης και παραλαβής προσφορών).

Η αποσφράγιση του φακέλου των δικαιολογητικών συμμετοχής, των τεχνικών προσφορών και των οικονομικών προσφορών θα γίνουν σε μία δημόσια συνεδρίαση, σύμφωνα με το αρ.143 του Ν.4281/14, την 17-12-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00΄ π.μ. από αρμόδια επιτροπή.

Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, δεν απαιτείται σύμφωνα με το άρθρο 157 του Ν.4281/2014.

Για την αξιολόγηση των προσφορών θα ληφθεί υπόψη αποκλειστικά η χαμηλότερη τιμή. Μετά την ολοκλήρωση του ενιαίου σταδίου, η Επιτροπή Αξιολόγησης θα διαβιβάσει τα πρακτικά στην Οικονομική Επιτροπή. Αυτή με τη σειρά της θα εκδώσει σχετική απόφαση στην οποία θα αναφέρεται ο προσφέρων στον οποίο θα γίνει η κατακύρωση.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Τ.Ε.Ο. της Π.Ε.Κιλκίς με κωδ. 2131ΚΙΛ001ΤΕΟ15. Η πληρωμή θα γίνει με το νόμισμα του Ελληνικού κράτους (EURO) και στο ίδιο νόμισμα θα αναφέρεται η προσφορά.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος:

α) Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που ασκούν επάγγελμα στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή

β) Κοινοπραξίες

Η προσφορά θα δεσμεύει τον διαγωνιζόμενο για εκατόν είκοσι (120) ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την οικονομική Επιτροπή .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.