Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Παύει η μετακίνηση των βοοειδών σε όλη την Επικράτεια

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπ.Α.Α.Τρ. παύει η μετακίνηση των βοοειδών σε όλη την Επικράτεια της Xώρας για αγοραπωλησία μέχρι 31/12/2015, ενώ θα επιτρέπεται η μετακίνηση των βοοειδών μόνο για άμεση σφαγή (από την εκμετάλλευση απευθείας στο σφαγείο), χωρίς εκφόρτωση και επαναφόρτωση και χωρίς ενδιάμεση στάση, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, στο πλησιέστερο προς την εκμετάλλευση σφαγείο.
Σε ότι αφορά το ενδοκοινοτικό εμπόριο δεν επιτρέπεται η είσοδος, έξοδος διέλευση βοοειδών στις περιοχές της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης (Έβρος, Ροδόπη, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα) στις περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Χαλκιδική και Σέρρες) και στη Ν. Λήμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.