Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Ευλογημένο Σαββατοκύριακο!

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Ευλογημένο Σαββατοκύριακο!
Ευκαιρία να χαλαρώσω... καφεδάκι στον καναπέ με βιβλίο! Ναι αλλά το ριχτάρι, έχει φύγει από την θέση του.... μια στιγμή να το σιάξω...μπα για πλύσιμο είναι...ένα άσπρα στα γρήγορα.... και λίγο τα μαξιλάρια.... καιρό έχω να τα κάνω με το τιναχτήρι.


Σκόνη είναι αυτή στο τραπέζι...Κύριε ελέησον...πριν ξεσκόνισα...τι είναι αυτά που κριτσανίζουν κάτω; Ψίχουλα..τέλεια...τα αγαπημένα μου....(μια ηλεκτρική...στο πιτς φιτίλι) Αχχχ.....ας καθίσω.

Εκείνος ο πίνακας πως στράβωσε έτσι...ας τον βάλω στην θέση του...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΕΙ..τις παντόφλες σας να τις συμμαζεύετε θα σκοτωθούμε καμιά ώρα.... Αχχχ μια γουλίτσα καφεδάκι....μπα κρύωσε...δεν πειράζει το απόγευμα... ας πάω για ψώνια...

Φτάνοντας στο ασανσέρ...το μάτι της κουζίνας το έσβησα; Γυρνάω πίσω...εντάξει σβηστό....Στην λαϊκή.....το σπίτι το κλείδωσα;

3 σχόλια:

  1. Σκηνές καθημερινής τρέλας (ή ψυχαναγκασμού?)....κάπως έτσι περνάν οι μέρες...ριχτάρια, ξεσκονίσματα, σκουπίσματα, συμμαζέματα...μήπως όμως δεν θα έπρεπε? (food for thought...όπως λένε και στο χωριό μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέα συγγραφική πένα στο blog σας....Δίνει μία νότα ξεχωριστή, ιδιαίτερη και ανάλαφρη τόσο απαραίτητη στις μέρες μας.... Περιμένουμε την επόμενη ιστοριούλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...και το χειρότερο όλων είναι αυτό με τον ΚΡΥΟ καφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.