Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Πανηγυρικός εορτασμός των πολιούχων του Κιλκίς, Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου, οι εφημέριοι, το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς και ο ιερός κλήρος της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, σας προσκαλούν με αγάπη και εκτίμηση εις τον πανηγυρικό εορτασμό των πολιούχων του Κιλκίς και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι ιερές ακολουθίες θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ
Παρασκευή, 27-11-2015, ώρα 18:00 Υποδοχή έξωθεν του Ιερού Ναού, της Ιεράς Εικόνος «Άξιον Εστίν» υπό του κλήρου και του λαού
ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ

Σάββατο, 28-11-2015, ώρα 7:15 ΟΡΘΡΟΣ και εν συνεχεία
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
υπό των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κορίνθου κ. Διονυσίου, Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος, Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου και Στοβίων κ. Δαυϊδ (Τοποτηρητού Ι. Μητροπόλεως Στρώμνιτσας) και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Μετά ταύτα περί ώραν 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η ιερά λιτάνευση της σεπτής εικόνος των Αγίων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων, της εικόνος «Άξιον Εστίν» (της Κυρίας Θεοτόκου), και της χειρός του Αγίου μάρτυρος Πέτρου του πρεσβυτέρου (εκ των Πεντεκαίδεκα μαρτύρων)
Σάββατο, 28-11-2015, ώρα 17:00
ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ εις τους αγίους Πεντεκαίδεκα Μάρτυρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.