Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Πρώτη νίκη φέτος για τους "Ατρόμητους"

Την πρώτη τους νίκη για φέτος πέτυχαν οι Ατρόμητοι στο κλειστό γυμναστήριο Καλυβίων της Πέλλας με αντίπαλο τον Κεραυνό Άσπρου με σκορ 60-66.
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, στην 1η περίοδο το παιχνιδι ηταν ισορροπημένο και έκλεισε με 16-18.

Στην 2η οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά πέτυχαν πολλά σουτ από περιφέρεια με αποτέλεσμα να πάρουν διαφορά- 7 πόντων 31-24. Στην 3 περίοδο με σωστή άμυνα και υπομονή στην επίθεση οι Ατρόμητοι ροκανισαν την διάφορα καί μείωσαν στον πόντο με σκορ 40-39. 

Στην τελευταία περίοδο με μπροσταρη τον Υφαντίδη που σημείωσε πολλά καλάθια και ψυχραιμία στις βολές οι ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ πήραν δίκαια νίκη. Μεγάλη ή πρόσφορα του Κούτρη Χρήστου που παρά τα χρόνια του έδειξε την ποιότητα του, ήταν πραγματικός ηγέτης σκόραρε πήρε ριμπάουντ έπαιξε άμυνα και σε κρίσιμες επιθέσεις οργάνωσε την ομάδα,συμπαράστασης ο Ανανιάδης Τάσος που επανήλθε μετά από ένα μήνα από τραυματισμό. Ή νίκη είναι αφιερωμένη στον Ναρλίδη Γιάννη για τον σοβαρό τραυματισμό που έχει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: (Λαδάς Κ) Κουτρης Χ 14, Υφαντίδης Δ 13, Βλαχόπουλος Κ 12, Ζλατουδης Α 10, Ανανιάδης Τ 8, Ανδρεάδης Κ 4, Μεταξάς Ν 4, Πανταζής Κ, Βέττης Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.