Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Πυρκαγιά στην Αξιούπολη

Πρόκειται για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 23η Νοεμβρίου 2015 στις  8 μ.μ. περίπου, σε ισόγεια αποθήκη εντός οικισμού της Δημοτικής Κοινότητας Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας (έναντι της πρώην Λ.Α.Φ. Αξιούπολης).


Για την αντιμετώπιση του συμβάντος κινητοποιήθηκε η Π.Υ. Γουμένισσας με δύο (2) πυροσβεστικά οχήματα και έξι (6) Πυροσβέστες η οποία ενισχύθηκε τόσο από την Π.Υ. Κιλκίς με ένα (1) πυροσβεστικό όχημα και τρείς (3) Πυροσβέστες όσο και από την Π.Υ. Γιαννιτσών με ένα (1) πυροσβεστικό όχημα και δύο (2) επιπλέον Πυροσβέστες,

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχε ένα (1) υδροφόρο όχημα του Δήμου Παιονίας με δύο (2) υπαλλήλους καθώς και ένας (1) αγροτικός ελκυστήρας με μπροστινό «κουβά» για την αποκάθαρση του χώρου των αποθηκών.

Στο τόπο του συμβάντος παρευρέθησαν περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και συνεργείο της Δ.Ε.Η..

Το έργο της κατάσβεσης συντόνιζε ο Διοικητής της Π.Υ. Γουμένισσας.

Από την πυρκαγιά κατέρευσε όλόκληρη η λαμαρινοσκεπή της αποθήκης ενώ κάηκαν και καταστράφηκαν ολοσχερώς ένα (1) μηχανοκίνητο σάρωθρο οδοστρώματος (σκούπα) μαζί με ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας Μ.Σ. καθώς και εκατόν ογδόντα (180) περίπου δεμάτια τρυφυλιού ιδιοκτησίας Π.Δ. που ήταν σταθμευμένα και τοποθετημένα, αντίστοιχα, εντός του χώρου της Αποθήκης.

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και δεν κινδύνευσε κανένας άνθρωπος.

Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Γραφείο της Π.Υ. Γουμένισσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.