Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Πυρκαγιά στην Αξιούπολη

Πρόκειται για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 23η Νοεμβρίου 2015 στις  8 μ.μ. περίπου, σε ισόγεια αποθήκη εντός οικισμού της Δημοτικής Κοινότητας Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας (έναντι της πρώην Λ.Α.Φ. Αξιούπολης).


Για την αντιμετώπιση του συμβάντος κινητοποιήθηκε η Π.Υ. Γουμένισσας με δύο (2) πυροσβεστικά οχήματα και έξι (6) Πυροσβέστες η οποία ενισχύθηκε τόσο από την Π.Υ. Κιλκίς με ένα (1) πυροσβεστικό όχημα και τρείς (3) Πυροσβέστες όσο και από την Π.Υ. Γιαννιτσών με ένα (1) πυροσβεστικό όχημα και δύο (2) επιπλέον Πυροσβέστες,

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχε ένα (1) υδροφόρο όχημα του Δήμου Παιονίας με δύο (2) υπαλλήλους καθώς και ένας (1) αγροτικός ελκυστήρας με μπροστινό «κουβά» για την αποκάθαρση του χώρου των αποθηκών.

Στο τόπο του συμβάντος παρευρέθησαν περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και συνεργείο της Δ.Ε.Η..

Το έργο της κατάσβεσης συντόνιζε ο Διοικητής της Π.Υ. Γουμένισσας.

Από την πυρκαγιά κατέρευσε όλόκληρη η λαμαρινοσκεπή της αποθήκης ενώ κάηκαν και καταστράφηκαν ολοσχερώς ένα (1) μηχανοκίνητο σάρωθρο οδοστρώματος (σκούπα) μαζί με ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας Μ.Σ. καθώς και εκατόν ογδόντα (180) περίπου δεμάτια τρυφυλιού ιδιοκτησίας Π.Δ. που ήταν σταθμευμένα και τοποθετημένα, αντίστοιχα, εντός του χώρου της Αποθήκης.

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και δεν κινδύνευσε κανένας άνθρωπος.

Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Γραφείο της Π.Υ. Γουμένισσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου