Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

"Σήμερα, δηλώσεις για γενοκτονία και εθνόσημο. Αύριο, τι;"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ
Το εθνόσημο είναι εθνικό σύμβολο που μπαίνει στα στρατιωτικά ενδύματα, στα ενδύματα των στολών των σωμάτων Ασφαλείας μίας χώρας, καθώς και στις σφραγίδες επισήμων εθνικών εγγράφων.

Μετά από τις δηλώσεις για το μάθημα των θρησκευτικών από την Σια Αναγνωστοπούλου, μετά από τις απαράδεκτες δηλώσεις του Φίλη για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ποντίων, λίγο παλαιότερα για τον χορό του Ζαλόγγου, τώρα η δήλωση του Αποστολάκη για το εθνόσημο, αύριο τι;

Αν κάποιοι ντρέπονται να λέγονται Έλληνες, δεν θα πώ να είναι Έλληνες γιατί φαίνεται δεν θέλουν να είναι, αυτό δεν σημαίνει πως όλος ο Ελληνικός λαός ντρέπεται να λέγεται "ΕΛΛΗΝΑΣ" απανταχού της γής, αντιθέτως είναι υπερήφανοι που είναι Έλληνες.

ΕΣΕΙΣ που είστε στην Βουλή των Ελλήνων, μαζί και ο αρχηγός μας Πάνος Καμμένος και όλοι μαζί που δηλώνουμε Έλληνες και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες και πατριώτες, πρέπει να σταματήσουμε αυτή την κατρακύλα του πατριωτισμού των εταίρων μας, κάντε ΚΑΤΙ, βάλτε φρένο σε τέτοιου είδους δηλώσεις και πράξεις, αντιδράστε.

Υπάρχουν τόσα πολλά και σοβαρά θέματα επιβίωσης πλέον που πρέπει να λυθούν γιατί έχει προτεραιότητα η διάλυση του έθνους μας, η αποκαθήλωση οτιδήποτε είναι Ελληνικό πού είμαστε υπερήφανοι για αυτό.

Δυστυχώς σε μία περίοδο όπου οι Έλληνες δέχονται ένα ανηλεή οικονομικό πόλεμο με προφανή στόχο την εξόντωση και αφανισμό τους, με απόφαση ανωτάτου στελέχους του κράτους θέλουμε να αφαιρέσουμε το εθνόσημο το επίσημο έμβλημα την ταυτότητας του Ελληνικού κράτους από τις στολές του στρατιωτικού προσωπικού της χώρας.

Αντί λοιπόν να περιμένω την κατάργηση της Ελληνικής σημαίας, την κατάργηση του Σταυρού από τις Εκκλησίες και ότι άλλο θα μπορέσουν να σκεφτούν αυτοί οι αντίθρησκοι, αυτοί που δεν πιστεύουν στην πατρίδα, αυτοί που ντρέπονται να είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, οι εσωτερικοί εχθροί της πατρίδας μου, θέλω και πρέπει να αντιδράσω όσο είναι νωρίς ακόμα, μέσα από εσάς, γιατί δεν έχω άλλο δρόμο, σας στέλνω αυτήν την επιστολή που είναι επιθυμία και όλων των πολιτών του Κιλκίς που ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.