Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλο ενδιαφέρον για το Εργαστήρι Εργοχείρου δήμου Κιλκίς

Η ανταπόκριση για το Δημοτικό Εργαστήρι Εργόχειρου είναι μεγάλη και το ενδιαφέρον έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.  Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς ενημερώνει πως ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει τόσο στο τμήμα των αρχαρίων όσο και των προχωρημένων.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως τις 30 Νοεμβρίου στο γραφείο του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (υπεύθυνη Δάφνη Παπαδοπούλου).

Υπενθυμίζουμε ότι το Εργαστήρι Εργόχειρου θα λειτουργήσει πιλοτικά με δύο τμήματα, αρχαρίων και ενηλίκων, στο δημοτικό κτήριο όπου στεγάζονται τα καλλιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου ''Ίριδα'', δίπλα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς. H διάρκειά του θα είναι τρίμηνη και θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα κατά τις ώρες 17:00 – 19:00 και 19:00 – 21:00 αντίστοιχα.

Στο τμήμα των αρχαρίων οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τις βασικές αρχές του πλεξίματος και του εργόχειρου ενώ στο τμήμα των ενηλίκων θα υπάρξει κατάρτιση σε πολύπλοκα σχέδια και τεχνικές. Τα μαθήματα θα παραδίδουν εθελοντικά κυρίες με μεγάλη εμπειρία στην τεχνική του εργόχειρου (πλέξιμο, κέντημα κ.α.).

Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων ανά τμήμα καθορίζεται στους είκοσι (20). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Σε περίπτωση που υπάρξει ακύρωση η θέση θα αναπληρωθεί από τον πρώτο επιλαχόντα στη λίστα αναμονής.

Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.