Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Πρεμιέρα για το παιδικό πρωτάθλημα και άνετη επικράτηση του Αλέξανδρου επί του Κιλκισιακού

Με το ευρύ 0-5 επικράτησαν οι παίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς στο Σταυροχώρι, επί του Κιλκισιακού στην πρεμιέρα του παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς. Το παιχνίδι εξελίχτηκε σε μονόλογο του Αλέξανδρου που στο ημίχρονο προηγείτο με 0-3 και στο δεύτερο, ο προπονητής Ηλίας Ξανθόπουλος έκανε πολλές αλλαγές για να προφυλάξει τους παίκτες του, ενόψει του αυριανού δύσκολου παιχνιδιού στην Ξάνθη με τους παίδες της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗΣ.
Για την ιστορία το σκορ άνοιξε στο 5’ ο Μπούζντρα και ο Αλέξανδρος έκανε τρία τα τέρματα του στο 18’ με τον Χατζηβασιλείου και στο 30’ με τον Μπούζντρα και πάλι. Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν στο 48’ και 62’ οι Σισμανίδης και Παπαγεωργίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.