Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Λευκή ισοπαλία (0 – 0) πήρε ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Λευκή ισοπαλία (0 – 0) πήρε ο Εθνικός  Νέου Αγιονερίου, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη" από τους "Αργοναύτες"  του Α.Ο. Καβάλας λαμβάνοντας ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και έναν πολύτιμο βαθμό σε εκτός έδρας παιχνίδι σε μια έδρα που πολύ δύσκολα θα καταφέρουν πολλές ομάδες να κερδίσουν κάτι θετικό.

Η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας Εθνικός Ν. Αγιονερίου απέδειξε για άλλη μια φορά ότι διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο με ισορροπία σε όλες τις "γραμμές" του γεγονός που αποδίδει μέχρι σήμερα και η ομάδα βρίσκεται σταθερά ψηλά στις βαθμολογικές θέσεις του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

ΚΥΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η μεγάλη οξυδέρκεια των παικτών του Εθνικού οι οποίοι έπαιξαν με μοναδικό τρόπο σε έναν εκτός έδρας αγώνα και η πλήρης επίτευξη των συστημάτων των αντεπιθέσεων που αποφάσισε να εφαρμόσει ο προπονητής Γ. Γεωργιάδης.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν εξαρχής με σαφείς στόχους να προσέξουν στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Ως αποτέλεσμα αυτών των προσανατολισμών ήταν η "σπατάλη" του πρώτου ημιχρόνου όπου οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές και η συνολική απόδοση μέτρια τόσο για τον ΑΟΚ όσο και για τον Εθνικό.

Ωστόσο η πλέον τρανταχτή φάση για την επίτευξη τέρματος προέρχεται για το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο από την πλευρά των φιλοξενουμένων με πρωταγωνιστή τον εορτάζοντα (Δευτέρα) Δημήτριο Δρόσο στο 44΄ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει δώρο στον εαυτό του αλλά και στην ομάδα του ένα γκολ που ίσως τελικώς να είχε αποφέρει το βαθμολογικό τρίποντο για λογαριασμό του Εθνικού.

Νωρίτερα (στο 33΄) ο έτερος εορτάζων Δημήτρης Υψηλός δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ καθώς στο δυνατό του σουτ από καλή θέση ο τερματοφύλακας Σταματόπουλος αποσόβησε τον κίνδυνο παραχωρώντας κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι "Αργοναύτες" πάτησαν καλύτερα από την αρχή χάνοντας ευκαιρίες όχι όμως τόσο ανησυχητικές για τον γκολκίπερ Στέφανο Γουναρίδη ο οποίος φύλαξε με επιτυχία και κατηύθυνε το κιλκισιώτικο συγκρότημα με μαεστρία.

Η απάντηση των παικτών του Εθνικού στην πρωτοβουλία των γηπεδούχων ήταν με μια ακόμη φάση – γκολ στο 62΄ που ωστόσο δεν ήρθε ποτέ καθώς ο Υψηλός σούταρε, η μπάλα πήρε τροχιά προς το "πλεκτό" αλλά ο από μηχανής … Λιόλιος έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή.

Από εκεί και μετά ο ΑΟΚ έχασε και άλλες ευκαιρίες όμως ο Εθνικός αμυνόμενος υπομονετικά και υψώνοντας οι ποδοσφαιριστές του τείχος γύρω από τα γκολπόστ τους δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν.

Με αυτά και με αυτά οι παίκτες του Κ. Ανυφαντάκη δεν κατάφεραν τίποτα παρά μόνο να κρατήσουν για λογαριασμό τους τον ένα πόντο δίνοντας τέλος στο παιχνίδι και παραχώρησαν έναν επίσης πόντο στους φιλοξενούμενους με το δίκαιο αποτέλεσμα της λευκής ισοπαλίας (0 – 0).

500 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου παρακολουθώντας τις δυο ομάδες και τους διαιτητές Τρέβλα (Ημαθίας), Χρυσάνη (Ημαθίας) και Φράγιο (Μακεδονίας) στους οποίους οι "Αργοναύτες" διαμαρτύρονται για πέναλτυ (που ποτέ δεν δόθηκε) σε ανατροπή του Μιλκούδη στον Καζάκη.

Ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου μετά και το χρυσό "φασούλι" (έναν πόντο) που έβαλε στο "σακούλι" του βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 πόντους έχοντας συγκάτοικο τους την ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με τους ίδιους βαθμούς.

Οι συνθέσεις.
Α.Ο.Καβάλας : (Κ. Ανυφαντάκης), Κυφωνίδης, Σταματόπουλος, Μαργαρίτης (61` Μπλιός), Λιόλιος, Δέντσας, Παληγεώργος, Γ. Παπαδόπουλος, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης, Καζάκης.

Εθνικός Ν. Αγιονερίου : (Γ. Γεωργιάδης), Γουναρίδης, Μπουζούρας, Μαυροκεφαλίδης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Μητσιός, Γιώργης (39` Μενιγκάγκλι), Καρασίμος, Υψηλός (87` Πεχλιβάνης), Ν. Στεφανίδης, Δρόσος (73` Παπαδόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.