Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Τι είπε ο Τέρενς Κουίκ, σε συνεντεύξεις του, από το Κιλκίς και τις Σέρρες

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
O Επικεφαλής επικοινωνίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ πραγματοποιώντας σήμερα περιοδεία σε Κιλκίς και Σέρρες, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε – μεταξύ άλλων – τα εξής:

ΓΙΑ ΤΟ DEBATE
«Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι ο μεγάλος κερδισμένος του χθεσινοβραδινού debate είναι ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος. Ειλικρινής, περιεκτικός, ασυμβίβαστος, όπως πάντα, με τα θέματα της διαφθοράς και απόλυτα συγκροτημένος σε σχέση με την διαχείριση της τριετούς συμφωνίας εξόδου από τη κρίση.

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης μονότονος, απογοητευτικός, ανήμπορος να αντιμετωπίσει το θέμα των πολύ σοβαρών καταγγελιών για τις δικογραφίες των υποβρυχίων, που παρουσίασε – χωρίς να «μασάει τα λόγια» του – ο Πάνος Καμμένος. Όπως παρατήρησε κάποιος τηλεθεατής, μέσω tweet, του «κόπηκε η μαγκιά». Δεν ξέρω, αν σε αυτό συνέβαλε και το δεύτερο πολύ πετυχημένο σποτάκι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η Φώφη Γεννηματά βύθισε χτες οριστικά, ό, τι είχε απομείνει από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, για να ξεπεράσει τις πολιτικές του ΚΚΕ. Νομίζω, ότι έπεισε και τους τελευταίους για ποιό λόγο δεν πρέπει να τον ψηφίσουν, με όλα αυτά που λέει περί δραχμής και εξόδου της χώρας μας από την Ε.Ε.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ανεξάρτητα με την λογική άνεση του μπροστά στο φακό, επιβεβαίωσε, ότι είναι το «αγαπημένο» παιδί εκείνου του ευρωπαϊκού συστήματος, που θέλει να κάνει πολιτικά κουμάντα στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Κουτσιούμπας έμεινε απόλυτα συνεπής στις γνωστές, δογματικές γραμμές του ΚΚΕ.

Τέλος, σε ό, τι αφορά στον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς κορώνες και τσιτάτα, έδειξε την σοβαρότητα που έχει, ώστε να διαχειριστεί συνετά και αποτελεσματικά, απαλλαγμένος από βαρίδια, την πρωθυπουργία της επόμενης τετραετίας. Μίλησε με χαμηλούς τόνου, αλλά όποτε χρειάστηκε, δεν χαρίστηκε σε εκείνους ή εκείνες που ήθελαν να του βγάλουν... γλώσσα!».

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
«Το Κιλκίς και οι Σέρρες, όπως όλοι οι παραμεθόριοι νομοί της Ελλάδας, παραμένουν στις πρώτες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να αποκτήσουν την αναπτυξιακή δυναμική που δικαιούνται, πόσο μάλλον όταν δέχονται πίεση από τα όμορα και εξόχως ανταγωνιστικά, από πλευράς φορολογίας, κράτη.

Ας γίνει κατανοητό, ότι η τριετής συμφωνία εξόδου από τη κρίση, που καταργεί οριστικά τα μνημόνια, προβλέπει τη δυνατότητα συνέχισης των διαπραγματεύσεων για ουσιώδη κεφάλαια, όπως η φορολογία, με την αντιπαράθεση αντιμέτρων και ισοδύναμων. Προβλέπει, επίσης – για πρώτη φορά – ένα υπογεγραμμένο εμπροσθοβαρές αναπτυξιακό πρόγραμμα 35 δις ευρώ».

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εγγυούμαστε, ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών θα διασφαλίσουμε την κυβερνητική σταθερότητα. Προκαταβολικά, όμως, προειδοποιώ, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε με όλους αυτούς που «κρατάνε στον κόρφο» τους την Siemens, τις λίστες Λαγκάρντ, τους καταχραστές δημόσιου χρήματος, τους χειροκροτητές του Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και εκείνους που ζητάνε το ελληνικό Λιμενικό Σώμα να βυθίζει στο Αιγαίο γυναικόπαιδα Σύρων προσφύγων.

Βεβαίως δεν μπορούμε να συνεργαστούμε και με εθνομηδενιστές, που έχουν περίεργες θέσεις για τη Θράκη, την οποία οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υπερασπιστήκαμε και φέραμε σε μια πολύ καλή ισορροπία σε αυτούς τους τελευταίους επτά μήνες που ήμασταν κυβέρνηση».

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε καμία περίπτωση δεν θα συναινέσουμε σε εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια. Δεν θα γίνουμε πρόθυμοι για μια τέτοια αντεθνική πράξη, όπως η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ».

ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ
«Είναι προφανές, ότι εκείνα τα ΜΜΕ που πετούν «λάσπες» στον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, δεν έχουν αφομοιώσει καλά το μάθημα τους. Όσο μας επιτίθενται με λασπολογίες, τόσο μας ανεβάζουν τα ποσοστά μας. Αυτό ήταν νομοτελειακό σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις από το 2012. Αν θέλουν να καταναλώνουν ρεύμα με τους ανεμιστήρες που χρησιμοποιούν, πρόβλημα τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.